Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kruh se uzavírá a Jonathan se po letech vrací do Káhiry, kde to všechno začalo. Na scéně se znovu objevuje Freddie Hamid a do Egypta se přesouvá i vyšetřovací tým Angely Burr, který ale po neúspěchu v Turecku disponuje jen velmi omezenými prostředky. Přesto se rozhodnou realizovat odvážný plán s cílem dopadnout konečně Ropera při činu. Ten už je ale blízko k odhalení zrádců ve svém týmu... (Dont)

(více)

Recenze (11)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, finále je tady. Slabé a nevěrohodné. Všechno započalo v Káhiře a vše v ní také skončí. Do Egypta se přesouvá i značně osekaný vyšetřovací tým Angely. Roper je dál podezřívavý k Jed (bacha, má na to své špehy), ta dál vysílá (ne)nápadné romantické pohledy k Jonathanovi/Andrewovi, zatímco ten se jí (ne)nápadně letmo dotýká. Bože. Každopádně se musíme prokousat ke spravedlnosti a potrestat darebáky, jenže..!? Ano, Andrew pronikl do Roperových obchodních aktivit, ale že by mu nechali volné ruce (žádné další zabezpečení) s tučným bankovním účtem? Proč sype starému známému cosi do whisky, když ho pak stejně uškrtí (kdyby jeho akce nevyšla, na koho by asi padlo podezření)? Proč zůstane Angela jen u postřelení nohy (dotyčný přece může dál páchat zlo)? A co to divadlo s kódem od sejfu a snídaní? A proč Roper odhalí zrádce ve svém týmu před veledůležitým obchodem? A proč vlastně Jonathan nesdělil hlavní důvod, proč to celé podstoupil? Nuda, šeď. Gradace se divák nedočká ani v závěru. Nechápu to oslavování scénáře. Hugh Laurie je nakonec jen bezmocná kočka. Celkově je to nemilé překvapení, protože hra s divákem šla Susanne Bier vždy poměrně znamenitě, její postavy v minulosti dýchali autenticitou, herci zase pro film, tady ale bývalá signatářka Dogmy s realistickým pohledem na svět nečekaně selhává. Vím, že ty dvě hvězdy jsou kruté, ale prostě to tak cítím. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na zaver som dufal v nieco velkolepe. Zial skoncilo to tak ako to zacalo - bez akcie. Najviac ma bavilo ako vysachovali "tych za riekou". Na dnesnu dobu to bolo vsak akosi jednoducho ukoncene. Ani nezomrel nikto, a len jeden vybuch? To kde sme? :-) Bloncku by som urcite obetoval keby to je na mne. Serial ma bavil, no ta casta absencia akcie bola na skodu. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Angela je nedůvěřivá a evidentně je v tom sama, protože papíry Tradepassu se jeví jako pravé. Zásilka připravena, platba provedena. Bavily mě scény s ruletou. Angelina akce „sejf“ mi přišla celkem nebezpečná. Byla v tom ovoci kamera? Freddy byl skvělej. Roper se fakt nebál ničeho. Zrádci odhaleni? Odhalení Johnathana nepřekvapilo. Pěkně Angela! To teda byla rána - hlavně pro Ropera. Závěr fakt nepřekvapil. Spravedlnosti bylo učiněno zadost. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitné zakončenie, akurát sa mi nepáčili pootvorené zadné vrátka a jednak mi to prišlo u niektorých vedľajších postáv nedokončené, proste zmizli z deja a bodka. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama