Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smolařský satirický písničkář Henry Phillips je přilákán do Los Angeles slavným televizním producentem Jayem Warrenem, který chce natočit pořad o životě neúspěšného umělce. Když Jay uvidí Henryho, jak bombarduje publikum v místním klubu, je přesvědčen, že tenhle příběh musí spatřit světlo světa. S pomocí svého dlouholetého kamaráda, hudebníka Jilliana, a dobromyslné, ale neschopné manažerky Ellen Pinsky, Henry překoná zdary i úskalí losangeleského života, a dokonce zažije i něco jako hollywoodský sen! Když ale projeví zájem i velká televizní společnost, musí se rozhodnout, zda se chce vtípky živit, nebo se stát jejich obětí. (Cinemax)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Být standup komikem není žádná sranda, ale jak se ukázalo, ani snímek o tom, jaké je to být komikem nemusí být moc velká sranda. Hlavní postava je takový celkem unavený člověk, který chce sice lidi bavit, ale do cesty mu přichází až moc náhod a absurdních situací. Humor to není k popukání, místy je o ničem, ale sem tam to jde. ()

AndrejBB 

všechny recenze uživatele

Toto bola komédia? Zasmial som sa dvakrát. Myslel som si, že ide o životopisný film, kde si Henry Phillips zahral samého seba. Nebolo to zlé, ale mám pocit, že už zajtra zabudnem, že som ho videl. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama