Reklama

Reklama

Neuvěřitelný týden

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2

Obsahy(1)

Chcete vědět, jak to bylo doopravdy? Petr Jablonský se svými hosty shrne události uplynulého týdne. (TV Barrandov)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (19)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech: Několika slabším fórům se v tak dlouhé stopáži vyhnout nelze, zvlášť, když si to Petr píše sám, měl by si k tomu co nejdřív někoho přizvat, aby ho nekleplo. Zatím to ale dává skvěle, včetně mnohdy geniální improvizace. Poměr dobrých až skvělých fórů oproti těm slabším je zhruba 70 ku 30. Co by za to jiní dali? Update: V dalších dílech se poměr vyrovnává, což nic nemění na tom, že je to v rámci domácí zábavy stále slušný nadprůměr. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Och, Sandra Nováková sekla s Ordinací a dělá teď pro Barrandov tuhle sympatickou pakárnu, proč ne. Sice mi to strašně připomíná Tele Tele, Sandra ale na rozdíl od Žilkové není trapná. A Jablonský je vážně vtipný, jeho parodování Zemana mě málem smíchy přimělo spadnout z postele, když jsem na tenhle bizar narazil. V současnosti asi jediný sledovatelný pořad na Barrandově, z jejichž dramaturgie mi je jinak dlouhodobě na zvracení. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V prvních asi čtyřech dílech velmi svěží satira, která ale postupně bohužel zeslábla. Petr Jablonský je skvělý imitátor a komik a má také herecký talent. V Neuvěřitelném týdnu mě rozesmál mnohokrát (Miloš Zeman řídí autobus nebo zabíjačku, případně seznamuje Číňany s Krtečkem, Václav Klaus podepisuje knihu, Andrej Babiš dělá cokoliv, Ladislav Špaček vaří podle etikety, Jiří Paroubek připravuje k obědu ufouna...) a scénky, které vymyslí, mají ten potřebný kousavý podtón. Ovšem pravdou je, že by Jablonský potřeboval pořádného partnera, protože takhle všechno leží jen na něm a roztomilé Sandře Novákové a kdykoliv se o humor pokusí některý z jejich kolegů (třeba to individuum imitující Dana Nekonečného, což je neskutečné peklo), končí to v lepším případě rozpačitým úsměvem. Nicméně v porovnání s žumpou Pečený sněhulák je Neuvěřitelný týden pořád takřka milionová záležitost. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velice povedené a překvapivě i velice vtipné. Petr Jablonský opět nezklamal, ale znovu nadchl a ukázal, že není jen obyčejný imitátor, on je prostě bůh, který svůj talent umí dokonale prodat. Zeman je bezkonkurenční, scéna v autobuse byla naprosto geniální, ovšem překvapivě ještě víc mě pobavila scénka s Karlem Gottem a už v prvním díle jsme se dočkali i Vaška Klause a Haliny, co víc si přát? Radek Kuchař přihrává skvěle, ostatní už tolik ne, ale i tak je to nejlepší počin TV Barrandov a doufám, že to nezruší, jelikož by to opravdu byla velká škoda. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Politická satira ??? Nejde o to, že je nekorektní, neboť nekorektnost je její součástí, ne-li přímo její podstatou ... navíc lze dost těžko požadovat po politické satiře něco, od čeho se v současné době zcela oprostila bezpáteřní "veřejnoprávní" média. Nicméně pravdou zůstává, že neuvěřitelně trefné scénky jsou bez pardonu shazovány do zapáchající televizní žumpy scénkami neuvěřitelně trapnými a neuvěřitelně hloupými, takže globální úroveň neuvěřitelného rádoby vtipného mišmaše je ve výsledku mizivá. Viděla jsem pár neúplných dílů ... a nějak mě přešla chuť si ten kulturní zážitek zopakovat. Za svým hodnocením si stojím - jde o jeden z mála pořadů, které nemusím pravidelně sledovat, abych si na ně utvořila názor. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Pořad vzniká vždy aktuálně v týdnu, kdy je vysílán. Je tomu tak proto, aby události v něm byly co nejaktuálnější. Pořad se natáčí jeden den. (mazadlo)
  • Sandra Nováková během natáčení pořadu otěhotněla. Patrné je to v epizodách 20. až 24. na velikosti břicha. Ve 20. díle tohoto faktu bylo využito v jedné narážce v souvislosti s moderátorem Karlem Vítamvás (Petr Jablonský). (TomasSlach)

Reklama

Reklama