Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 6

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (CinemArt)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Kvalitní animovaný film. Některé momenty dokázaly skoro až vyvolat ten pocit na brečení. Nelíbila se mi ta závěrečná píseň té slonice. Viděno v kině s mojí krásnou přítelkyní (modelkou).

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Máte rádi Ewa Farna? Tak to musíte od 22. prosince zajít do kina na animovaný film Zpívej, protože Ewa skvěle nadabovala a nazpívala dikobrazici Ash! j

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Garth Jennings má za sebou docela fajn seznam filmů na kterých se podílel - Stopařův Průvodce, Son of Rambow, Hot Fuzz, Fantastic Mr. Fox. Takže snad tohle bude fajn film. Pravděpodobně to, ale nebude žádná pecka. Dle trailerů.

ingi

ingi (hodnocení, recenze)

Těším se :)
22.12. .. Ok, dám si to jako dárek k narozeninám.

vteco

vteco (hodnocení, recenze)

Taky to ve mě nebudí zrovna nadšení a jistotu. Jména jsou ale velká, tak třeba...

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Zootropolis má svoje X-Factor.... hmmm, proč mi to zní jako totální průser v uších už teď? O.o

na příspěvěk reagoval Natt

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

- přidáno 17.1.2015
- premiéra stanovena na 21.12.2016
- studio: Illumination Entertainment, Universal

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama