Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Bohové & monstra

  • USA Justice League: Gods and Monsters
Trailer 2

Obsahy(1)

Z dílny animátorské legendy Bruce Timma přichází zbrusu nový původní film. Na plátně se objeví povědomá silueta města, ale při podrobnějším zkoumání to není Metropolis, jak jej známe. Vydejte se do jiné dimenze, kde neomezeně vládne trio z Ligy spravedlivých. Spravedlnost tu ovšem Superman, Batman a Wonder Woman prosazují hrubou silou za pomoci zastrašování a hrozeb. Když skupinu známých vědců postihne série smrtelných „nehod", tým vládních agentů sleduje stopy až k Věži spravedlnosti. Je to extrémně nebezpečná hra plná adrenalinu, intrik a záhad, která se ptá: Jak vykonat spravedlnost na tom, kdo nepodléhá zákonům? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (46)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Je dobře, že tvůrci přitlačili trochu víc na pilu oproti předchozím animákům. Hodně brutality, mrtvol a scén, při kterých mnohdy i trochu mrazí - zakousnutej zmenšenej poník, spálený kostry otce a syna, masakr na svatbě (skoro jak z nějaké siciliánské gangsterky) atd. Prostě paráda. Líbilo se mi i nové pojetí Justice League - Superman (syn generála Zoda), Batman (Upír) a Wonder Woman (válečnice z planety New Genesis) ... nicméně jinak pojaté jsou i další známé postavy (Mr. Freeze, Atom, Cyborg), kteří se objeví bez svých alter eg a třeba Lex Luthor, který je pouhým vědcem, který se zajímá pouze o vědomosti o vesmíru. Paráda. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Po nezáživných posledních Batmanech je tahle alternativní Liga spravedlnosti velice osvěžující. Není to sice dokonalé (osobně se mi víc líbil Trůn Atlantidy), ale je to příjemná oddychovka se skvělou animací. Svět, který načrtly už úvodní kraťasy je rozhodně zajímavé a hodně převrácený (Darkseid). Za zmínku rozhodně stojí hlavní trojice, která je o dost složitější než většinou, což je jen dobře. Akce je pak také více než ucházející. Možná bych zapracoval na hudbě, jelikož o 20 minutách si nejsem schopný vybavit žádnou melodii. 75 % ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než Trůn Atlantidy, ale stále to nedosahuje kvalit starších animovaných filmů od DC. Příběh je zajímavý (respektive tu alespoň nějaký je a skrývá minimálně jedno překvapení), alternativní varianty postav také, i když by jich mohlo být více, trio Batman, Superman a Wonder Woman už je trochu okoukané. Potěšila mě i docela rázná brutalita. Ovšem, animace není extra přitažlivá a příliš nekoresponduje s dospělým nádechem filmu. Tak snad příští film se kvalitativně přiblíží starším projektům od DC Universe Animated Original Movies. 5/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád Justice League a tuším som videl všetky čo vyšli, ale toto nové spracovanie alebo poňatie známych postav ma moc neoslovilo. Chápem, že sa chceli po xy animákoch vytiahnuť s niečim novým, ale toto ma moc neoslovilo aj keď nemôžem povedať, že by to bola nuda, pretože (staro)nový tým hrdinov ma zaujal natoľko, že som bol skratka zvedavý čo dokážu a ako to skončí. Prišlo mi to síce zaujímavé, ale nie až tak záživne ako predošlé pecky od Jaya Olivu. 70% - 3* ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé spracovanie Supermana, ktorého otcom nie je Jor-El, ale samotný Zod. Všade je krv a brutalita, Batman ako skutočný upír vyciciava ľudí o 106, len Wonder woman má na mňa príliš debilný kostým. Keďže mi vždy vadila absencia krvi a zabíjania v komixoch (Niekde Superman pri tom ničení mrakodrapov proste musí niekedy zraniť, či zabiť nevinných... o Batmanovi ani nehovoriac, chlapa proste nemôžete päsťou zraziť k zemi a čakať, že tam ostane ležať do príchodu polície.) ostal som spokojný, až na nejaké chyby v deji to bola zaujímavá alternatíva. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (2)

  • Batman zde podle svých slov: "zabíjí pouze zločince", přičemž jeho postavu namluvil Michael C. Hall, jenž se proslavil jako představitel Dextera Morgana sériového vraha, který zabíjí pouze sériové vrahy v seriálu Dexter (od r. 2006). (Caszidy)

Reklama

Reklama