Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Bohové & monstra

  • USA Justice League: Gods and Monsters
Trailer 2

Obsahy(1)

Z dílny animátorské legendy Bruce Timma přichází zbrusu nový původní film. Na plátně se objeví povědomá silueta města, ale při podrobnějším zkoumání to není Metropolis, jak jej známe. Vydejte se do jiné dimenze, kde neomezeně vládne trio z Ligy spravedlivých. Spravedlnost tu ovšem Superman, Batman a Wonder Woman prosazují hrubou silou za pomoci zastrašování a hrozeb. Když skupinu známých vědců postihne série smrtelných „nehod", tým vládních agentů sleduje stopy až k Věži spravedlnosti. Je to extrémně nebezpečná hra plná adrenalinu, intrik a záhad, která se ptá: Jak vykonat spravedlnost na tom, kdo nepodléhá zákonům? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (46)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Je dobře, že tvůrci přitlačili trochu víc na pilu oproti předchozím animákům. Hodně brutality, mrtvol a scén, při kterých mnohdy i trochu mrazí - zakousnutej zmenšenej poník, spálený kostry otce a syna, masakr na svatbě (skoro jak z nějaké siciliánské gangsterky) atd. Prostě paráda. Líbilo se mi i nové pojetí Justice League - Superman (syn generála Zoda), Batman (Upír) a Wonder Woman (válečnice z planety New Genesis) ... nicméně jinak pojaté jsou i další známé postavy (Mr. Freeze, Atom, Cyborg), kteří se objeví bez svých alter eg a třeba Lex Luthor, který je pouhým vědcem, který se zajímá pouze o vědomosti o vesmíru. Paráda. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

No už mám dost alternativních vesmírů a paralelních odrůd Ligy spravedlivých. Ono mi bohatě stačí, že se v seriálech a ve všech filmech objevují alternativní verze JLA v rolích padouchů a teď tu máme ještě celej film pouze s alternativní verzí. Prvních 15 minut jsem si říkal "Ok, takže tohle jsou padouši, za chvíli sem vrazí skutečná Liga a daj jim na prdel." Ale ono houby!! Já si myslel, i podle chování těcho postav, že to jsou padouši !!! Tak kde to jsme? Fakt se mi film nelíbil, postavy mi jsou nesympatické, děj byl béčkový a vůbec nemám pocit, že bych shlédl nový JLA film. ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Neveril jsem, ze by to mohlo byt tak dobre, ale byl jsem fakt prekvapen. Jedine, co bych vytknul a reknu to hned zezacatku, je grafika, ktera by mohla byt mozna bohatejsi, ale je to vec vkusu. Vsechno ostatni je ale super. Opet jsem si rikal..."elseworlds" boze, zase alternativni verze me oblibene klasiky...a panejo, podobne jako perfektni "Flashpoint Paradox" (2013) me vyvedl z omylu, tak i tento novy film. Prijde mi, ze v DC musi tyto alternativy milovat. Pokazde to hlavne scenaristum jaksi uvolni ruce a napisi pribeh, ktery ma nejen hlavu a patu, ale je i velmi dobre vypraven (podobne jako hrane filmy), vkusne doplnen flashbacky z minulosti a hlavne je napinavy, protoze divak dlouho nevi, kdo je vlastne ten padouch. K tomu celkem vtipne verze klasickych charakteru. Superman jako syn zleho Zoda, upir Batman, Wonder Woman ktera si bere Darkseidova syna, Lex "Stephen Hawking" Luthor a dokonce zde divak najde inspiraci i v "Terminator 2: Judgment Day" :)) Nerikam, ze bych tohle musel mit furt, prece jen zazita klasika, kde clovek vi, na co se muze tesit, jak se chova ten nebo onen superhrdina, je o neco lepsi. Ale za sebe rikam, ze obcas mi tohleto "vykolejeni z konzervativnich vod" prijde vhod. Obzvlast pokud k tomu vymysli takovy zajimavy pribeh a zapletku... ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Poněkud jiná Liga spravedlivých. Supermanem není plachý žurnalista Clark Kent; Wonder Women není Amazonka princezna Diana a Batmanem rozhodně není milionář Bruce Wayne, který se zrodil, aby pomstil smrt svých rodičů na všech padouších Gothamu s pomocí svých znalostí a technických hračiček, ale upír živící se na krvi zločinců. Tato liga není ta, kterou na 100 % čekáte, ale taky má dobrý příběh. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Další DC animák mám za sebou a se sebou si taky přináším otázku co se to s tím DCčkem poslední dobou děje ? Po velice průměrném až skoro podprůměrném Trůnu Atlantidy po docela dobře zvladnutém Batman vs Robin,který ale taky nebyl nic moc v porovnání s tím nejlepším od DC až po zase lepší průměr - Liga spravedlivých: Bohové a Monstra. DC má tento rok hodně slabé animáky a to jsem se těšil. Příští rok to snad bude lepší.K filmu - Ze začátku byla nová liga docela zajímavá,ale neměla vůbec dostačující děj a pořádné záporaky. Batman měl nejzajímavější příběh. Wonder Woman hodně slabý a Superman tak průměr a to jenom díky jeho otci generálu Zodovi.Hodnocení:67%. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (2)

  • Batman zde podle svých slov: "zabíjí pouze zločince", přičemž jeho postavu namluvil Michael C. Hall, jenž se proslavil jako představitel Dextera Morgana sériového vraha, který zabíjí pouze sériové vrahy v seriálu Dexter (od r. 2006). (Caszidy)

Reklama

Reklama