Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď Julianna dovolí Joeovi utiecť z rúk Hnutia odporu, je spochybnená jej lojalita. Obergruppenführer John Smith sa vracia so správami o udalosti, ktorá takmer viedla k jeho smrti a ministra obchodu Tagomiho ohromí vidina života, keby sa nacistom nepodarilo vyhrať druhú svetovú vojnu. (Arsenal83)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé sezóny solidně navázala na sérii předešlou nejen dějem ale i atmosférou, navíc překvapila akčními scénami, které jsem až tak nečekal, počítal jsem spíše s větší porcí plánování v temných koutech a uličkách. ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je docela divná podívaná celou hajlující třídu, která říká nacistický pozdrav jako jedním hlasem.....Mimochodem zase výborná epizoda... Doufám,že v tom bude seriál pokračovat jako v první sérii..:-) ()

Reklama

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se pořádně rozjela. Intro dílu bylo naprosto geniální. Stále moc nechápu ten děj okolo filmů, ale doufám, že se to vyjasní. Joe se konečně vyprofiloval, těším se, kam nás jeho příběh zavane. Škoda jen, že odboj se stále chová trošku iracionálně. Celou dobu se tam všichni řídí rozkazy a najednou by je porušovali? Díl byl ale každopádně dobrý. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátek to nebylo vůbec špatné, ještě když se vezmete v potaz, že všichni herci a celá TMITHC crew se musela dostat do toho tempa, které jim dost doufám vydrží. Mimo jiné scéna, kdy (SPOILER!) Jules vstoupila do místnosti v High Castle a kdy si souběžně Adolf pouštěl film, byla naprosto lovely. Zatím skvělá práce! Kdyby tak díly pokračovaly, vůbec, ale vůbec bych se nezlobil. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama