Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V boji s aklimatizáciou v novom svete nacistického New Yorku Juliana vyhľadáva jedinú osobu, o ktorej si myslí, že jej môže dôverovať: Joea Blakea. Frank, nahnevaný a vzdorovitý po odchode Juliany, je priťahovaný Hnutím odporu a jeho charizmatickým vodcom. Keď sa Joe konečne stretne so svojím otcom, musí čeliť vlastnej identite. (Arsenal83)

(více)

Recenze (6)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje lehké spoilery! Dá se říct, že některé napínavé situace se poměrně uklidnily. Juliana si může na nějakou dobu oddychnout a Smith už vyřešil svůj "problém". Naopak Frank je pod ještě větším tlakem než posledně, ale úplně největší otazník visí nad Joem, jak bude pokračovat jeho relationship s tatíkem. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatial najlepsi diel, divajuc sa i spatne k prvej serii. Konecne sa v nekompromisnom "nackovi" Johnovi Smith-ovi pohli i nejake city. Obsadenie Rufusa Sewell-a do jeho role bola rana do cierneho. Dostatok zvratov na oboch stranach a paradna atmosfera. Tento diel je fakt vynimocny...ale to uz som pisal. ;) ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět vynikající epizoda. Velmi se mi líbí ten vývoj hlavních postav, které se v průběhu děje někam posunují. Jsem rád, že se konečně přetrhl vztah Juliany a Franka. Aspoň tak do konce série by mě potěšilo, kdyby šli každý vlastní cestou. Smith byl, jako obvykle, výborný. Scéna u jezera byla zvládnutá perfektně. Když ten jeho syn začal mluvit o té dívce, jež se mu líbí, a pak ten prostřih na Smithův obličej, když už byl rozhodlý. Zajímaloby mě, jaké to pro něj bude mít následky. Zaujala mě také nová ženská postava, která se objevila v Berlíně. Doufám, že její příběh bude ještě nějak rozvinut. Už se těším na další díl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám si říkat, jestli nejsem k seriálu příliš nekritický, problém je v tom, že mě téma s alternativním koncem války opravdu hodně baví, navíc ho tady tvůrci podle mého názoru zpracovali fakt dobře, takže mám velké potíže s ubíráním hvězdiček, zatím se výborně bavím. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama