Reklama

Reklama

Příběhy slavných - Série 12 (2011) (série)


Ve vlnách (S12E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

Popová hvězda, talentovaný muzikant, duchovně založený člověk i pacient s maniodepresivní psychózou. Tím vším byl za pouhých 45 let života Petr Muk. Tři partnerky, tři dcery, několik velmi dobrých alb a hitů. To zůstalo po člověku, který začal jako bezvousý mladíček a student stavební průmyslovky v českobudějovických punkových kapelách. Krátce byl dispečerem sypačů a technikem mostů, ale již ve dvaceti letech zakládá s kamarády legendární skupinu Oceán. Začíná jeho strmá kariéra, stěhování do Prahy, ale i boj se sebou samým, se svou nekompromisností a na druhé straně rozkolísaností díky pozdě léčené duševní chorobě... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezabudnuteľný hlas, krehká duša a osobnosť, ktorú len ťažko pochopiť, ak nemáte tú diagnózu. Títo umelci to tak zvyčajne majú. Dokument dobre a rýchlo zhrnul začiatku, kariéru i osobný život človeka, ktorý odišiel priskoro a celkom zbytočne. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvě třetiny dokumentu velice zajímavé (bytové semináře), závěr sice trošku sklouzl k informacím o partnerských vztazích. Vtipná hláška Jana Dvořáka o přechodu na sólovou dráhu: "Z Hospodina jsme přešli na hospodyňky." Název vypovídá o životě a kariéře Petra Muka. Jsem rád, že jsem ho s Oceánem a Shalomem zažil naživo, když byl na vlně. Bohužel jsem v r. 2002 zažil i sólokoncert, kdy byl dole... Přesto: Oceááááán. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Naša televízia sa rozhodla TOTO dávať na Silvestra. No nič! Prvý fakt, ktorý som si uvedomila – to už je trinásť rokov? Pochopila som, že aj napriek zvonivému hlasu a sympatickému vzhľadu vyrovnaného človeka, to tak nebolo. Smutný príbeh. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama