Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné především je, že producenti dovolí režisérovi něco takového zmatlat. Režisérka má všecky trumfy v ruce a natočí tureckou telenovelu. Několik světlých momentů tam je, ale vždycky dokonale zabitých následující scénou. Ti Poláci co tam hráli ty mluvící hlavy, to nelze ani komentovat. Nejlepší byl Petr Vaněk. Ostatní se snažili alespoň nemít z ostudy kabát. Nechápu proč se to takhle točí...50% ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Už toho mám dost - tohohle typu českých komedií. Budu tedy nemilosrdný jak katova sekyra při dopadu. Jaké to bylo? Debilní, afektované, přeslazené, nevtipné, nedojemné, nelogické, nereálné, trapné ... výčet přídavných jmen může pokračovat dál, já však už skončím a dodám ještě - dabované. Ano. Tohle všechno tenhle film je. Ano asi nejsem Mařka, která sní o tom, že si vezme developera s meďourem, který ji letadlem odveze do Itošky, kde se jí konečně zmocní a jako správný samec jí to udělá ve sprše v kalhotách a košili... (předpokládám, že několikrát!). A kdyby snad developer nebyl to pravé, je tu doktor z hor, který netouží po něčem jiném, než po svobodné matce. Ten nemá meďoura, ale v kufříku Panadol ! No nevím, ale pohádkoví princové dříve měli mnohem větší charisma než tito syntetičtí panáci. Už dlouho se čas u filmu tak pomalu nevlekl jako zde. A už dlouho jsem od půlky neuvažoval rovnou o odpadu. Jenže film měl jedno plus. Táňu. Táňu já rád. Pro Táňu všechno a tak jsem se rozhodl pro jednu jedinou hvězdičku. Už naskočily závěrečné titule, když na scénu přišel Leoš... Aůůůůůúúúúúúíííí. Opět jsem zaúpěl a řekl jednoznačně , NE. Tohle je prostě na odpad... Hrůza, děs běs! ODPAD ()

Reklama

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

Film by nemusel být tak špatný, kdyby u každé sexuální scény neproběhla soutěž, rozmlátíme více nábytku a dekorací než v předchozí scéně. Tady ty afektované scény mi celý dojem zkazili. Jak už tu padlo několikrát, taky mi přijde, že se jedná o takový pokus vytvořit českou verzi Sexu ve městě. Celý film zachránila postava Lea v podání Petra Vaňka. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak to máme za sebou. A môžem otvorene povedať, absolútne ma to nesklamalo. Dostal som od filmu presne to, čo som si myslel, že to bude. Táňa Pauhofová má tento a rovnako aj minulý rok smolu. A končí v ďalšom zlom filme, ktorý si ale určite nájde veľa fanúšikov. A nebudem im to rozhovárať, lebo každý máme právo na svoj názor. Občas vtip funguje, ako napríklad zabalené knižky na povinnú literatúru, ale často to pôsobí maximálne divne a vôbec jednotlivé scénky ako idú za sebou, konanie postáv a rovnako aj vzťahy medzi hrdinami sú maximálne divné a človek väčšinou vôbec nevie, ako sa má cítiť. A na to nám to upresní hudba, ktorá ukáže, aká má byť vlastne vo filme nálada. Nefunguje to. Sú tu dokopy tri dobré postavy a to je Edo, mama a doktor. Inak neviem, koho by som pochválil. Linda je absolútne nefungujúca a jej rozhodnutia sú často absolútne nepochopiteľné, Vanda je neskutočne otravná a iritovala ma počas celého filmu, Leo je zase absolútne divný a jeho ponímanie nevery a spôsob, ako to povie ma vrchovato neberie a Jakub... čo mi má byť vlastne na ňom sympatické? "Všetko Alebo Nič" je presne to čo som si myslel, že bude. Film spracovaný podľa knižného slovenského bestselleru od Evity Urbaníkovej. Dokonca neviem či to vlasne nie je autobiografia z jej pohľadu. Postavy sú vykreslené čierno-bielo, ich konanie je často nepochopiteľné a ako celok to človeka absolútne nedokáže príjemne naladiť. Romantické momentky nefungujú, komédia je občas dobrá, občas mimo a ťažko nájsť niečo, čo by to dokázalo reálne zachrániť. Hodnotenie: D+ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vážení slovenskí a českí muži, dávajte si pozor, aby po tejto reklame na čaro luxusu v partnerskom vzťahu nebrala vaša partnerka odmietnutie kúpy originálu Wuthering heights ako prejav vašej neschopnosti si zarobiť peniaze. Že sa veci vyvinú trochu inak, je skôr iba detail a na veci to až tak veľa nemení. Oceňujem, že film je nakrútený presne tak, aby svoj účel splnil a v tomto smere nedošlo vlastne k žiadnej chybe. Čo je možno na celej veci to najstrašidelnejšie. Dokonca jedna sekvencia, skladajúca sa z prestrihávania troch dejových línií, je veľmi šikovne zostrihaná. Dialógy sú bohužial peklo. Byť gay, asi podám do Bruselu žalobu za hanobenie menšiny. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Film sa nenakrúcal lineárne. Úplne prvá scéna, ktorá sa natáčala za Prahou v Dolných Počerniciach, bola tá, kde Linda (Tatiana Pauhofová) s Vandou (Klára Issová) sedia na plote pri jazere a zapíjajú sklamanie z Ríma. Hneď potom spadne Vanda z loďky do vody, ale tú ešte predtým skontrolovali dvaja potápači, aby Klára nespadla na niečo ostré na dne a neublížila si. (monalisa69)
  • Ondřej Sokol, bol pôvodne oslovený na postavu doktora. Keď ale na kastingu spolu s Petrou Hrebíčkovou (sesternica) predviedli dialóg, ktorý končí fackou, nikoho iného si tvorcovia filmu v úlohe Martina nevedeli predstaviť. (monalisa69)
  • Pred nakrúcaním milostnej scény v Tatrách, si Tatiana Pauhofová (Linda) s Michalom Zebrowskim (Jakub) dali "panáka" na odvahu, Michal si ich počas nakrúcania tej scény dal trochu viac, takže potom mal celý štáb pauzu, lebo si potreboval na hoteli zdriemnuť, aby mohol pokračovať v práci. (monalisa69)

Reklama

Reklama