Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Diskuze

Pamprdol

Pamprdol (hodnocení, recenze)

Já nevím, ale mně se ta komedie líbila. Při současných českých komediích se moc nesměju, ani se na ně moc nedívám, ale tento film se mi líbil a bavila jsem se u něj. Nějaké menší výhrady by se našly, ale celkově jsem spokojená. Dobré hlášky, překvapila mě mile Klára Issová, ta byla fakt dobrá, neokoukané mužské tváře tomu prospěli. Hezká oddychovka a neváhala jsem a podívala jsem se na to ještě jednou v televizi. 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

ChickenPate

Absolutní nesouhlas.. výborný scénář.. nejlepší skladba dle mýho názoru od Ewy Farné za celou dobu její kariéry.. a excelentní výkon Pauhofove a Polskeho herce v hlavní roli.. za mě výborný film (jeden z mála povedený z české tvorby).. za mě 5*

ChickenPate

ChickenPate (hodnocení, recenze)

Raději si pustit film, který člověk viděl stokrát, než se pouštět do tohoto braku. Od prvních minut je naprosto jasná zápletka, jako vykradená z tolik známých amerických romantických komedií, které jsou ovšem o mnoho lépe natočené, než tato nepovedená česká cover verze.

na příspěvěk reagoval rounen

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Takže prvoplánový příběh..... a tvůrci se asi vysmáli paní, co napsala 50 odstínů šedi.... souhlas? Jinak ten dabing:)) - prostě nemastnej, neslanej a naprosto byl viděn. Zbytek typická česká slátanina..... jen škoda, že herečka Lindy a herec Jakuba měli prostě mnohem, mnohem více chemie než celý zbytek ansáblu..... škoda jich na takový film :)) Snad v jiném, lepším snímku.... ale počkat, takových je v ČR, ale i často na Slovensku jako šafránu. Souhlas, že Petr Vaněk a Ľuboš Kostelný byli herecky nejlepší.

Dvě lepší hvězdy.

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

mibara

mibara (hodnocení, recenze)

Jsem přísný, ale spravedlivý soudce. Verdikt pro tvůrce filmu zní: 6 měsíců nepodmíněně bez možnosti předčasného propuštění.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

šlajs

šlajs (hodnocení, recenze)

Může mi prosím někdo poradit název písničky, která zazněla v průběhu filmu. Nemyslím ani Ewu Farnou ani Daru Rolins :-)

Písnička byla v angličtině někdy v polovině filmu. 

na příspěvěk reagoval rounen

Uživatel Raccoon.city smazal svůj příspěvek.

JaqenHghar

JaqenHghar (hodnocení, recenze)

Tak dlouho už jsem se nezasmála. Po dlouhé době hodně dobrý český/slovenský film. :))

Uživatel Raccoon.city smazal svůj příspěvek.

Ephemeris

Ephemeris (hodnocení, recenze)

Evita Urbaníková... ACH!!! Veličina slovenskej literatúry, ktorá raz určite zaujme čestné miesto v našom národnom literárnom Panteóne hneď vedľa Hviezdoslava, Sama Chalupku, Smreka, Cígera-Hronského, Boženy Slančíkovej-Timravy či Maxima Matkina... dpč, please, nikto ma nedonúti toto pozerať...

na příspěvěk reagoval Raccoon.city

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

No, že bych konečně se rozhodla dát nějakému česko-slovenskému filmu šanci, přece jenom do toho hodili milión eur, nikoliv korun :))

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Tak poláci asi moc česky neumí no, tak to by bylo divný, kdyby ona na něj mluvila česky, a on jí odpovídal polsky...

Uživatel Khalia smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama