Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Recenze (449)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Typické romantické klišé v česko-polském kabátu. Vyzdvihovali jej pouze sympaťáci Kostelný a Sokol a stále půvabná Klára Issová. ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

Film by nemusel být tak špatný, kdyby u každé sexuální scény neproběhla soutěž, rozmlátíme více nábytku a dekorací než v předchozí scéně. Tady ty afektované scény mi celý dojem zkazili. Jak už tu padlo několikrát, taky mi přijde, že se jedná o takový pokus vytvořit českou verzi Sexu ve městě. Celý film zachránila postava Lea v podání Petra Vaňka. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Trapný pokus o vztahovou komedii.. "Všechno nebo nic" je naprosto nelogická, nevtipná, neromantická, afektovaná, nepřirozená srágora.. Hvězdička je snad jen za obsazení Táňi Pauhofové a dlouho neviděné Kláry Issové.. Na tohle vážně může koukat člověk po lobotomii.. Tohle snad musí urážet i fanoušky nováckých telenovel.. Daleko horší než Nesvadbové "Bestiář" nebo Vieweghův "Román pro ženy".. Navíc ten dabing!!! Omlouvám se, jestli jsem se někoho dotkla, ale takové plýtvání peněz v českých vodách už mě celkem uráží.. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

České, vztahové, smutné, vážné, místy vtipné. Výhodou tohoto snímku bylo, že jsem u něj udělala spousty domácích prací. Klasická zápletka, klasické rozuzlení, a něco mezi. Postavy byly nijaké, kromě párečku cukroušů. Postava Vandy byla trošku trapná, playboy slizký a od pohledu šmejd. Afektované, polodabované a přehrávané. Aspoň že Tánička je kočičanda. ..co tam máme dál? ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jsem si zadal na ulozto romantické komedie a tohle mě vylezlo mezi prvního tak jsem to zkusil a nebylo to špatné. Určitě je to lepší než minimálně tyhle 3 zrůdnosti (Špindl, Špindl 2, Ženská Na Vrcholu) a našel bych klidně i další. Několikrát jsem se zasmál což je úspěch romantika funguje (proto mě přijde nedořešený ten konec s tím Jakubem) a celkově to zapadá. Bohužel od toho porodu mě přijde , že se kvalita zhoršuje nahozují se umělé zápletky (dva homosexuálové a jejich hádka kvůli masu,chlápek co má rád kámošku Lindy a není schopný jí to říct,linka s učitelem ) a konec je nedořešený celou dobu jsem čekal, že se k ní vrátí a nic místo toho ona začne chodit s lékařem jen kvůli tomu, že jí vyléčí děcko. Nějak jsem tam nepostřehl nic co teda naráží na Frozen (pokud je myšlen ten animák a ne ten horor) . 60 procent ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Scénář psala žena. Režisérka je žena. Hlavní postavy jsou ženy. A stejně se všechny chovají jako hloupé slepice. V celém filmu není jediná normální postava a jediná opravdu uvěřitelná scéna. Všechno jsou to naaranžované situace ztvárněné plochými charaktery, recitující papírem šustící dialogy. Hraje v tom Táňa Pauhofová, což je plus. Hraje tam Michał Żebrowski a hraje tam dobře, což je taky plus. Na hodinu a půl mi to ale přišlo málo. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Tak mělo to určitě své mouchy a nevyvarovalo se to určitému klišé, ale bavil jsem se u toho dobře a Issovka a Vanek jednoznačně nejlepší. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Smršť stereotypů a škatulek. Nekonečný sled obehraných scén, profláknutých vtipů a očekávaných point. Navrch slabé herecky a ještě horší postsynchronně. Vypadalo by to na odpad, ale přece jen tam "něco" bylo a na takový obyčejný večer to celkem stačí. Myslím, že jsem se i dvakrát zasmál. Takže dvě hvězdičky no. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Neodolal som pokušeniu vidieť aj film veľmi nízko hodnotený mojimi obľúbencami. Bude to aj tým, že všetci hodnotiaci sú muži, a toto je film pre ženy. Pre ženy, ktoré chcú byť ako Táňa a jej postava mladé, krásne, úspešné, cestovať a uloviť ak nie developera, tak aspoň milého doktora. Predloha je, aká je, ale vo sfilmovaní nevidím žiadnu chybu. Má to šťavu, výbornú hudbu, dobré obsadenie a aj dialógy sa dali počúvať. Neviem, či len akurát mám takú náladu, ale u mňa jednoznačne tri hviezdy. –––– Odkedy som povedal, že som teplý, obskakujú ma, akoby som bol chorý. –––– Ona ho miluje, a on s ňou úplne akože zametá. A ona to absolútne nezvláda. Pozrite, až mi z toho stoja chlpy. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Nie, Všetko alebo nič skutočne nie je výnimočná komédia. Obsahuje pomerne veľa klišé, dej niekedy posúva náhoda a komediálny timing nie vždy funguje na jednotku. Trochu rušivé občas vedia byť aj postsynchróny, no to je daň za medzinárodné obsadenie. Na druhej strane, aj tie sú stále zvládnuté lepšie ako pri iných domácich filmoch, kde nebolo niektorým hercom vôbec rozumieť. No, aby som neodbiehal od témy – Všetko alebo nič je remeselne zručne nakrútenou žánrovkou a svoju existenciu si dokáže obhájiť. Možno vo vás nebude každú chvíľu vyvolávať salvy smiechu, ale inak to dopadlo i na moje prekvapenie nečakane znesiteľne. 40% ()

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Vtipný a zábavný film. Love Story mívají většinou od začátku čitelný děj a konec. Zde tomu tak není a to je dobře. Dal bych i o hvězdičku více, ale hodně dlouho mi trvalo, než jsem pochopil příbuzenské vazby mezi hlavními postavami. Je škoda, že více šancí si zahrát nedostali Sobota a Krónerová. Také toho "homo" humoru bylo až příliš. Zde na ČSFD chybí mezi herci Krzysztof Tyniec - Aladár. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Film ozvláštňuje obsazení některých mužských rolí polskými herci. Stejně jako v easternu "Je třeba zabít Sekala" i tady působí Poláci jako kvalitní koření. Je to stejné, jako když do amerického áčka obsadíte neokoukaný obličej, film získá na zajímavosti a není tak předvídatelný. Ale v tomto případě je to asi jediné co trochu funguje. Jinak je film plný klišé a snaží se nám chlapům podsunout, jaké že jsou ženy kravky... Nicméně ženy miluji a ani sto podobných slaboduchostí můj názor na ně nezmění. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že na naší tvorbu je to velmi povedené. :) Příběh mě vtáhnul do děje, postavy byly moc sympatické a taky to bylo místy velmi zábavné. Nakonec mi bylo i líto, že jsem na to nechtěla jít do kina. Doporučila bych ale spíše jen ženám. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Zenska to napsala, zenska to rezirovala, coz je smrtici kombinace jakekoliv komedie. Jedna hvezda za to, ze jsem to nejakym zahadnym zpusobem dokoukal. ()

Ralna 

všechny recenze uživatele

Nuda k ukousání, zábava/komedie/romantika 0/0/0. Michał Żebrowski působil jako statický panák, k tomu slabá dějová linie. Česká verze se alepoň, narozdíl od té slovenské, dala poslouchat. Se zamutovaným zvukem to ale vypadá moc hezky, tak barevně a k tomu i pěkná kamera. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Optimismus po prvních asi 15 minutách začala střídat obrovská frustrace, vzbouření žaludečních šťáv a sprosté nadávání v duchu. Zase jeden absolutně stupidní film, který je zcela zbytečný............moje hodnocení = 2,5 z 10. ()

Reklama

Reklama