Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslím, že Menšík už pojede na těch saních.." ;) Chtělo by se říct, že spíš nic, než kopírovat skvostnou Bridget Jones, ovšem slušné řemeslo, nikoli však zoufalé Ferencové, a povětšinou neskutečně vtipné dialogy, ovšem absolutně buddy movies a tudíž mimo mísu, kupodivu dělají tuhle naivní vykrádačku překvapivě snesitelnou.. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Film kvalitativne na urovni tych nasich nekonecnych dennych TV serialov na ktore ak nahodou narazim, tak ich vydrzim sledovat maximalne par sekund. Na tento skvost som tiez narazil nahodou a videl som ho cely. Cely cas som bol fascinovany az ohureny tym jak mizerny môze byt nejaky film. Kamenaci oproti tomu vyzeraju jak oscarove veldielo. Mizerna rezia, otrasne vedenie hercov z ktorych vyrazov som miestami nechapal ake emocie momentalne predstieraju, katastrofalny dabing nejakych ukraincov z Polska, otrasna kamera, megatrapne dialogy. Proste film rovnako vtipny ako vsetko v com ma prsty Eva Urbaníková a neschopni filmovi tvorcovia to uz pri prevode na filmove medium nezachranili. Cisty odpad. ()

Reklama

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

toto "dielo" je strasne jednoduche nenavidiet ci uz pre svoju absolutnu filmarsku nemohucnost, ktora sa zacina napisanim bud nesympatickych alebo plochych postav (to asi pada na hlavu kniznej predlohy) a pokracuje televiznostou celeho filmu ktory vdaka tomu posoby ako jeden z mnozstva telenoviel. po technickej stranke je to ubohe (hudba, kamera, otrasne piesne atd...) a byt producentom tak si dva krat rozmyslim ci by u mna Marta Ferencova dostala dalsiu sancu... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné především je, že producenti dovolí režisérovi něco takového zmatlat. Režisérka má všecky trumfy v ruce a natočí tureckou telenovelu. Několik světlých momentů tam je, ale vždycky dokonale zabitých následující scénou. Ti Poláci co tam hráli ty mluvící hlavy, to nelze ani komentovat. Nejlepší byl Petr Vaněk. Ostatní se snažili alespoň nemít z ostudy kabát. Nechápu proč se to takhle točí...50% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

České filmy nemusím, ale tento film mne mile překvapil. Dokonce se našlo i pár vtipných momentů. Nějak nechápu, proč se do filmu museli najímat polské herce a následně dabovat, když je to Česko - Slovenský film? To už u nás opravdu nemáme žádné dobré mužské herce? Jinak Mareše jsem si ani nevšimnul. až po slédnutí jsem zjistil, že hrál psychiatra ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Film sa umiestnil na 34. mieste v rebríčku 50 najnavštevovanejších európskych filmov roka 2017. (Raccoon.city)
  • Celková príprava snímky trvala štyri a pol roka, počas ktorej sa stalo asi 150 komplikácií. V decembri 2015 dokonca hrozilo, že ju kvôli nedostatku financií nedotočia. Samotné filmovanie trvalo dva roky a prebiehalo etapovo, pričom hlavným miestom natáčania bola Praha. Náklady predstavovali zhruba 1,3 milióna eur. (Sufferer)
  • Na lyže se jelo na Slovensko, konkrétně do Nízkých Tater. Chata se jmenovala Luková a je na svahu Chopku. (SONY_)

Reklama

Reklama