Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Na Všechno nebo nic musí mít divák náladu a nijak přehnané nároky, protože jde o vcelku tuctový snímek se zvláštním (čti: multislovanským), ale veskrze sympatickým hereckým obsazením - snad jen Klára Issová sem tam přehrávala. Onu tuctovou předvídatelnost vynahrazují nádherné scenérie ze zasněžených Tater. Slabší tři hvězdičky! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné především je, že producenti dovolí režisérovi něco takového zmatlat. Režisérka má všecky trumfy v ruce a natočí tureckou telenovelu. Několik světlých momentů tam je, ale vždycky dokonale zabitých následující scénou. Ti Poláci co tam hráli ty mluvící hlavy, to nelze ani komentovat. Nejlepší byl Petr Vaněk. Ostatní se snažili alespoň nemít z ostudy kabát. Nechápu proč se to takhle točí...50% ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Já vím, já vím, scénář ohraný, některé scény trochu trapné a moc smysluplnosti se v tom taky hledat nedá. Jenže přesně tohle člověk jednou za čas potřebuje. Zasmát se, zasnít se a nebrat všechno moc vážně. Herecky je to u většiny zvládnuté moc dobře. Třeba taková Klárka Issová mě svou rolí překvapila. Ondru Sokola vítám vždycky, všude a v jakékoliv míře. Tady ho mohlo být víc. A pak samozřejmě špičková Táňa. Soundtrack je taky moc hezký. Naopak škoda toho děsně nepřirozeného dabingu. 4* ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Všechno špatně, nic dobře. Možná pár pokusů o herectví (Ondřej Sokol), ale jinak tragédie od nereálných nesympatických postav přes humor založený na sexuálních narážkách až k šíleným postsynchronům polských herců. Snažím se být na české filmy hodná, ale scéna s psychiatrem v závěrečných titulcích mě dorazila. Uf. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Čo na to povedať? Môžem to vidieť 100 a 1 krát a stále ma to neprestane baviť. Dej je popretkávaný množstvom pre mňa nezabudnuteľných scén a dojemných dialógov, ktoré neomrzia a doslova vháňajú slzy do očí, na 1 film je ich strašne veľa. Tie veselšie chvíľky striedajú tie, kedy prevláda zúfalstvo plynúce z nemožnosti zmeniť veci. Príbeh je ako romantická rozprávka s trpkou príchuťou, ako to už v živote býva. Film je určený pre ženy, a verím že niektoré scény sú deja vu snáď pre každú z nás. Náhle príchody a odchody do nášho života niekoho koho milujeme bolia asi najviac. Ten kto to zažil, pochopí asi najviac. Nedá sa mi nad tým celým nerozplývať, je to ako pohladenie na duši pre tých, ktorí veria na šťastné konce. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Celková príprava snímky trvala štyri a pol roka, počas ktorej sa stalo asi 150 komplikácií. V decembri 2015 dokonca hrozilo, že ju kvôli nedostatku financií nedotočia. Samotné filmovanie trvalo dva roky a prebiehalo etapovo, pričom hlavným miestom natáčania bola Praha. Náklady predstavovali zhruba 1,3 milióna eur. (Sufferer)
  • Úplne prvý scenár na film obsahoval dvakrát viac obrazov a scén, ako sa napokon reálne nakrútilo. Eva Urbaníková (autorka predlohy) s režisérkou Martou Ferencovou museli scenár odložiť na tri mesiace, aby sa k nemu dokázali vrátiť s červeným perom, ktorým vo veľkom škrtali. Jeden z oslovených dramaturgov dokonca autorke poradil, aby sa Vanda (Klára Issová) s Lindou (Tatiana Pauhofová) vo filme pohádali a dostali do konfliktu, aby bolo napätie. To ale Evita odmietla s tým, že tieto dve sú nerozlučné v dobrom aj v zlom. (monalisa69)
  • Film sa umiestnil na 34. mieste v rebríčku 50 najnavštevovanejších európskych filmov roka 2017. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama