Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Už toho mám dost - tohohle typu českých komedií. Budu tedy nemilosrdný jak katova sekyra při dopadu. Jaké to bylo? Debilní, afektované, přeslazené, nevtipné, nedojemné, nelogické, nereálné, trapné ... výčet přídavných jmen může pokračovat dál, já však už skončím a dodám ještě - dabované. Ano. Tohle všechno tenhle film je. Ano asi nejsem Mařka, která sní o tom, že si vezme developera s meďourem, který ji letadlem odveze do Itošky, kde se jí konečně zmocní a jako správný samec jí to udělá ve sprše v kalhotách a košili... (předpokládám, že několikrát!). A kdyby snad developer nebyl to pravé, je tu doktor z hor, který netouží po něčem jiném, než po svobodné matce. Ten nemá meďoura, ale v kufříku Panadol ! No nevím, ale pohádkoví princové dříve měli mnohem větší charisma než tito syntetičtí panáci. Už dlouho se čas u filmu tak pomalu nevlekl jako zde. A už dlouho jsem od půlky neuvažoval rovnou o odpadu. Jenže film měl jedno plus. Táňu. Táňu já rád. Pro Táňu všechno a tak jsem se rozhodl pro jednu jedinou hvězdičku. Už naskočily závěrečné titule, když na scénu přišel Leoš... Aůůůůůúúúúúúíííí. Opět jsem zaúpěl a řekl jednoznačně , NE. Tohle je prostě na odpad... Hrůza, děs běs! ODPAD ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné především je, že producenti dovolí režisérovi něco takového zmatlat. Režisérka má všecky trumfy v ruce a natočí tureckou telenovelu. Několik světlých momentů tam je, ale vždycky dokonale zabitých následující scénou. Ti Poláci co tam hráli ty mluvící hlavy, to nelze ani komentovat. Nejlepší byl Petr Vaněk. Ostatní se snažili alespoň nemít z ostudy kabát. Nechápu proč se to takhle točí...50% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Bude to patlalka.Její řachanda byla kravina,a ani tenhle její druhej film neni nic moc.Nejzábavnější,a hlavně takový vodlehčený scény byly z hor,a pak s Ondrou Sokolem,jinak spíš všemu podobná romantická limonádka.Ale obsazení ženskejch rolí pěkný,zato chlapi se moc nepovedli.Viděno,a zapomenuto.40%. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu je česká filmařská scéna natolik špatná, aby tu producenti zaplatili film, který se tváří (a nejen tváří) jako vzorová kolumbijská telenovela? A ještě do toho všeho tahala polské herce, kteří předvádí v polských filmech úplně jiné kousky? Ono totiž přeskočit z polské kinematografie do podobné sračky není jen tak. Čeští filmaři se mají opravdu hodně co učit od našich polských sousedů. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Zápletka je docela banální a vypráví o partnerských vztazích tří přátel, kteří to mají trošku smůlu ve výběru protějšků. Určitě mě překvapilo, že se film nevydává typickou cestou podobných komedií s přehnaným scénářem, ale naopak vystihuje vtipnou formou dnešní realitu vztahů, občasnou naivitu žen a typický charakter chlapů. Ano, občas jsou tu vyloženě céčkové scény odpadu, ale ve většině případů je to zábava, tvrdší vtipné hlášky fungují a nikdy mi nepřišlo, že je to přes čáru na hranici těch nejstupidnějších českých komedií. Co mě nejvíce iritovalo, byli nadabovaní herci v mužských rolích, kteří figurovali v životě hlavní hrdinky, neboť působili jako herečtí amatéři. Většina postav v určitých momentech lezla na nervy i díky tomu, jak se v některých situacích chovala. Rozhodně jsem čekal velký provar, ale když to celkově vezmu, tak to dopadlo nad očekávání......6/10 ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Pred nakrúcaním milostnej scény v Tatrách, si Tatiana Pauhofová (Linda) s Michalom Zebrowskim (Jakub) dali "panáka" na odvahu, Michal si ich počas nakrúcania tej scény dal trochu viac, takže potom mal celý štáb pauzu, lebo si potreboval na hoteli zdriemnuť, aby mohol pokračovať v práci. (monalisa69)
  • V scéne, kde skáče Edo z okna, Ľuboš Kostelný naozaj visí z parapety. Ale samotný pád už filmári absolvovali s kaskadérom. (monalisa69)
  • Zastavenie lanovky, na ktorej Linda (Tatiana Pauhofová), Vanda (Klára Issová) a Edo (Ľuboš Kostelný) uviazli, sa nakrúcalo skoro ráno a ich volanie o pomoc sa muselo nakrúcať na viackrát, lebo z lesa sa vždy ozval nejaký lyžiar, ktorý sa ponáhľal pomôcť s hlasnými výkrikmi: "kde ste ? Ste v poriadku ? Ako dlho Ste tam už ?" (monalisa69)

Reklama

Reklama