Reklama

Reklama

Bloodsucking Bastards

Trailer 2

Evan to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Jeho krásná spolupracovnice Amanda ho odkopla a vytoužené povýšení nepřišlo. Na jeho vysněné místo přijal šéf novou pracovní sílu, Maxe, který má dopomoct společnosti k vyšším výdělkům. Když se vše začíná hroutit, musí Evan sebrat veškerou sílu k tomu, aby zachránil své kamarády, než se jeho kariéra i život zvrtne ze slepé koleje... v jeho smrt. (TheDon)

(více)

Recenze (67)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejmilejší dětičky! Rozkošné slovíčko kokotina má slovní základ v maďarkém výrazu kokot, který neznamená nic jiného než samečka od slepičky, tedy kohoutka. Až tedy přes zavřené dveře zase uslyšíte říkat maminku tatínkovi nebo strýčkovi opraváři, který k vám tak často chodí dávat do pořádku neustále se kazící pračku, „Vraž mi kokota do huby!“, neznamená to nic jiného, než že si ti dva nezbedníci tajně bez vás pochutnávají na kyblíku z KáEfCéčka, co máte tolik rády. Neprodleně tam proto vběhněte a požadujte svou porci! *** Když se partička homopýrů rozhodne vysát bekofis multilevlové telemarketinkové firmy, může vzniknout povedená taškařice ve stylu „Co děláme v temnotách“ nebo taky ubohá a hloupá kokotina, která by se z fleku mohla jmenovat „IT Sucks“. Kokotina s nebývalou koncentrací nesympatických a veletrapných nehereckých dementů na čtvereční mentál kancelářské plochy, kteří trousí jakože ukrutně ftipné korporátní parodické humory, prokládané citoslovci pářících se retardů jako „Bum Snep“ a podobně. Ale každá sračka si najde svou žumpu, a tak věřím, že například takoví chovanci Ústavu neurologických a neurogenetických anomálií si u toho dozajista pokřivenýma rukama do ruda oplácají svá ovarová kolena, jejich mongoloidní obličeje zezrůdí vyhnité úsměvy a v záchvatech blahoslaveného chichotání poprskají celou televizní místnost rozžvýkanými rohlíky s jogurtem. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Solidní upírská oddechovka bez ambicí dělat cokoli nějak netradičně či svojsky (za tímto účelem doporučuji navštívit loňský Nový Zéland). Přesto, anebo právě proto ve výsledku velmi nenáročný, ale také velmi příjemný, koukatelný a sympatický film. Bavil jsem se, smál jsem se. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skloubení žánrů Komedie a Horor je složité natočit, ale O'Connellovi se to povedlo skvěle. Film má vyvážený humor i dostatek krve, takže si není příliš na co stěžovat. Prvních 50 minut nám režisér servíruje solidní buddy gagy, které v přítomnosti velmi sympatických postav fungují náramně. Vede Amanda, která zaujme svým sex appealem, Tim svými nadávky a zajímavými slangy.. Báám Snap! a role strážnika, o kterém stačí říct, že je Black a o zábavu je vystaráno. Závěrečný mini Gore Fest potěší nejedny hladové krky. Po všech těch unylých, artových, romantických a monotónních upířin za poslední 3 roky, tahle bezkonkurenčně vede. . Story 7/10, Atmosféra 6/10, Gore 7/10, Vizuál 7/10, Akce 5/10, Zábavnost 8/10=75% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo splatter z názvem Botched; prostory výškové budovy, skupina lidí bojující o přežití a u toho spousta krve a černého humoru. Bloodsucking Bastards se navíc můžou pochlubit nejen zajímavým nápadem ohledně nadstandardně pracujících upírů, ale i nečekaně příjemným obsazením, v němž mladík Kranz po Chatě v lesích opět dokazuje, že je to prostě sympaťák, a tyhle role mu padnou jako prdel na hrnec. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Fanj blbina. Ne že by to bylo originální, ale ten mix všeho, co je dnes považováno za vtipné, na mě docela zafungoval. A rozumná stopáž zaručuje, že to stačí. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

S Evanom to v poslednom čase ide dolu vodou. Rozišla sa s ním priatelka a namiesto očakávaného povýšenia v práci klesol na nižšiu pozíciu. Jeho miesto dostane neznámy chlap s menom Max. Ten pri úvodnej reči spomenie, že ak nebudú zárobky miliónové, všetci zamestnanci zomrú. Zamestnanci si myslia že to je vtip, ale ešte nevedia o tom, že Max z nich chce urobiť krvilačných bastardov. - Zatial najlepšia hororová komédia roku 2015. Najväčším kladom je tu herecké obsadenie. Fran bol úplne top v The Cabin in the Woods a Emma bola úplne top v The Collection a tu svoje výkony dokonca ešte vylepšili. Ďalší herci za nimi taktiež vôbec nezaostávajú. Zo začiatku sa to rozbieha dosť pomaly, ale postupom času sa to dostane do perfektného tempa, pri ktorom mi pripadal tento horor dokonca príliš krátky. Krvavých scén tu je taktiež neúrekom a tvorcovia s krvou rozhodne nešetrili. Tvorcov obdivujem hlavne preto, že celý horor natočili len v jednej kancelárii, jednom sklade a jednej podzemnej garáži. Tento týždeň som u jedného užívatela čítal, že horory by sa nemali kombinovať s komédiou. Pre mňa to je úplný nezmysel, pretože ako človek, ktorý pozerá len horory, sa velmi rád pobavím komédiou plnou krvi. Taktiež som si všimol, že to je prvý film scenáristov vôbec, takže pevne dúfam, že zostanú verní hororu. + herec z The Cabin in the Woods + herec z Hatchet a Hatchet II + herečka z The Collection + herec z Cabin Fever ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dvojník McConaugheyho, komik z Chaty v horách a Emma „lesbian haircut“ Fitzpatrick zakládají odbory. Kdo by taky chtěl mít nadřízeného, co vystudoval MBA v Rumunsku, nedostatečně osvětlenou kancelář a 300 let nařízených přesčasů.. Zatímco kancelářský humor první půle častokrát kulhá, cákání kýblů krve po zdech provázené upírským ostrovtipem kráčí o něco zdravěji. Oceňuji snesitelnou délku i že tam nebyl Ricky Gervais.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

To, že niekomu v práci pije krv jeho šéf nie je nič nové. Pár kolegov však jedného dňa zistí, že v ich firme krv obľubujú doslovne a osadenstvo je premieňané na upírov... Pohodová hororová komédia, kombinujúca pracovný / kancelársky humor a odľahčenú upírsku vyvražďovačku. Sú tu vcelku fajn postavy i dianie, v ktorom sa horor s komédiou našťastie nebijú, ale pomerne nenútene spolupracujú. Avšak nezdalo sa mi to nijak špeciálne ani zo stránky hororovej (trochu opatrne odbitá) a ani z komediálnej (príliš predvídateľné vtípky). Takže síce dobré, ale mohlo byť aj lepšie. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby zajímavá a místy dokonce velice vtipná upírská oddechovka z prostředí kanclu, kde se každý vyhýbá práci a bezpáteřní vedoucí se nedokáže s podřízenými vypořádat. Iditulku pokazí až záhadné změny a zmizení několika členů. Reakce na sebe nenechá dlouho čekat a masakr začíná. Mezi nejlepší postavy zde bezpochyby patřil Pedro Pascal, kterému sedí každá role, ať už je to záporák nebo klaďas. Dále se mi také velice zamlouval doteď mnou neznámí Joey Kern, jenž se svými výstřelky postaral o drtivou většinu humorných pasáží.  61% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Máte firmu v ktorej sa väčšina zamestnancov len pofľakuje, pričom ich pracovná morálka dosahuje úroveň bodu mrazu? Ste nadriadený no nikto Vás nerešpektuje, ba priam pri nabádaní o zvýšenie pracovného úsilia ignoruje? Návod na riešenie daného problému nikdy nebol jednoduchší! Zameňte manažment za ten, ktorý v noci bdie a cez deň spí, rovnako ako v jednej zo spoločností, ktorá sa zaoberá predajom tovaru cez telefón. Novým, hlavným "sales manažérom" sa totiž nestáva podľa očakávania tak trochu plachý, no zato ambiciózny Evan, ktorý vďaka rozchodu s kolegyňou Amandou, nezažíva zrovna najšťastnejšie obdobie, ale Max Phillips, ktorého jediným cieľom je - zvýšiť výkon všetkých zamestnancov za pomoci premeny na upírov! Podarí sa zamilovanému páru a pár priateľom z firmy dostať do bezpečia a tak sa vyhnúť zrodu novej éry spoločnosti? Ou ou ouuu - 82%? Nie zlá upírina, ktorá ponúka zopár slušných gegov, či odstupom času niekoľko vydarených gore záberov, no že by som vzhliadol niečo NAD NAD štandardné čo by malo dosahovať takejto úrovne, to ani omylom. Tento dojem vo mne nevyvolal ani humor, ani strach, či pohľad na násilie, ktoré sú pre horor žáner doslova príznačné. Musím uznať a priznať, že som sa pri sledovaní "Bloodsucking Bastards" nijak nenudil, pár krát slušne zasmial, taktiež potešil jeden originálny, novoobjavený gore prvok, o ktorom sa nedočítate ani na "wiki", no že by šlo o niečo mimoriadne pričom by mi mala zostať zaseknutá sánka, nie nie - 60% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nakonec lepší než většina podobných kousků z poslední doby. Možná bych to pasoval i na dosud nejlepší horor roku. I když je pravda, že částečně se jedná o komedii a taky to není v letošní chabý konkurenci tak těžký. Každopádně konečně žádný teen upíři a upírky což je plus. Bavil jsem se slušně lepší 3* 65% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Niekto tu spomenul, že je to ako Botched, tak som to hneď dal a teda je to dobre suchá komédia a všetky masakre sa odohrávajú mimo kameru a len krv strieka všade naokolo. Fran Kranz oprati Chate v lese dosť nevýrazný. Akože malo to celkom sympatické postavy a ich vtipné charakterizácie boli OK ale akosi ma to totálne minulo. Niekedy mám s komédiami sakra problém a aj tí upíri už nemajú čo ponúknuť. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho začátku, který byl ukrutně nudný by z toho byla fajn podívaná. Opravdu závěr byla příjemná a vtipná oddychovka, kterou bohužel sráží začátek plný nudných dialogů z kancelářského prostředí. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Fajnová hororová komedie, za každou aspoň dobrou jsem rád. Bloodsucking Bastards mají fajn herce v zábavně otaggovaných postavách a super finále, bohužel začátek není horor, což by vůbec nevadilo, bohužel ani moc komedie, takže mě nebavil dost no to, abych se zasmál. Dost škoda. V rámci upírské HK Bastardi scénáristicky nestíhají loňské Temnoty, přičemž kvalitativně bych je přiřadil třeba ke Smithovu workshopu Izolace, ale to už zase trochu jinde jsme. Dá se to, ale pecka do total výsměchu to není. 75% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vtipné už od začiatku, hororové až v druhej polovici. Dejovo ide síce o jednoduchší snímok, ale zase je príjemne humorne odľahčený, či už niektorými situáciami v kancelárii, alebo samotnými postavami. Páčil sa mi hlavne Evanov flegmatický flákačský kolega, ten nemal chybu. Koniec prekvapil peknými maskami a hektolitrami krvi priam až splatterovej úrovne. V tomto smere palec hore. Vidím to na silný priemer a solídnu upírsku záležitosť. 65/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi nesedlo. Tenhle kousek nefunguje ani jako horor ani jako komedie. Sice se ke konci trocha krve prolije, ale to předchozí dění rozhodně nezachrání. Co se týče humoru, tak ten šel mimo mě a povětšinou tenhle humor působí spíš trapně. Sice se tam pár vtipnejch scén i hlášek najde, ale ten poměr je strašně nevyrovnanej. Nuda ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nudná pííííííííííííííí. Nechápu, proč jsem to nevypnul už po 30 minutách. 1* za poster , který mě nalákal, 2* za Emmu. Nečekejte žádný gore, pouze umělou krev po stěnách. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Chtěl sem dát dvě, ale čim víc se to blížilo ke konci, tim víc to bylo trapnější a ten konec byl totální bullshit. Nechápu proč do takovýhlech filmů cpou nějakou romantiku, koho to dopíči zajímá? ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

58%??? Já už vážně netuším, co by ty zdejší hvězdy chtěly.Od Bloodsucking Bastards nemůžete čekat nějaký akční nářez, drtivou většinu stopáže to je nahuštěná dialogovka plná neskutečný hlášek a výtečných hereckých výkonů.Celou stopáž jsem si myslel, že se koukám na anglickej film, protože to bylo úplně přesně tak stylizovaný.Černý humor, fekál, kancelářský zevl atd.Občas sem si připadal, jako když sleduju upíří Ajťáky.Ze začátku je pravda mi sice chvilku trvalo, než sem přistoupil na tu hru bez akce a plně si začal užívat jen dialogy, ale díky bohu herecká dvojice Fran Kranz/Joey Kern naprosto famózní herecký výkony.Takhle si přesně představuju herecký umění , takhle má vypadat osobitý herecký styl.Kranz mě dostal už ve výtečně Chatě v lesích a já sem rád, že jsem ho zase někde objevil.Jinak k ději jako takovýmu...trefná satira na dnešní pracovní podmínky.Místy skvělá atmoška a finální masakr.Já sem byl spokojenej, sice bych uvítal víc akce, ale dialogy jsou naštěstí tak dobré, že je oželíte.Plus ten magor s tim Red Bullem....prostě špice.75%. ()

Reklama

Reklama