Reklama

Reklama

Poldův švagr

  • USA Ride Along 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ben Barber (Kevin Hart) má čerstvý diplom z policejní akademie a vyhlídku na šťastný život po boku krásné Angely. Její brácha James Payton (Ice Cube) z toho není ani trochu nadšený, ale když už se mu nepodařilo sestře svatbu rozmluvit, rozhodne se z Bena udělat pořádného chlapa. Respektive se o to aspoň pokusit. Jako elitního detektiva atlantské policie Jamese nadřízení vyšlou do Miami, aby přímo u zdroje zatípnul dopravu drog do země. Jeho cílem je údajný narkobaron Antonio Pope (Benjamin Bratt). Právě tuhle akci zvolí James jako školu života pro svého budoucího švagra. Kdyby jen tušil, co všechno bude muset kvůli tomuhle rozhodnutí skousnout, určitě by si to rozmyslel. Nejenže musí řešit nepřetržitou sérii většinou strašlivých průšvihů, ale navíc má co dělat, aby jeho sestra neovdověla dřív, než se vůbec stačí provdat. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (98)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Za jinejch okolností mám podobné buddy akčňáky hodně rád. Tady jsem ale nechápal proč jinak zajímavou akční honičku poupravili jako videoherní video z Grand Theft Auto 3. Včetně tehdejší grafiky. A to nebyla jediná pitomá scéna tohoto filmu. Děsně užvaněnej Kevin Hart s úchylným Ken Jeongem to také bohužel nezachrání. Takže, co dodat? Příště se tomuto kousku s radostí vyhnu. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Někdo se snažil napodobit Mizery, ale byl to bohužel odvar. Jasně, že jsem věděl, jak to vše dopadne, ale vyjma některých vtipů tam opravdu nebylo nic nového. Na druhou stranu neříkám, že jsem se nudil, padlo tam docela dost slušných hlášek, ale i tak prostě na komedii málo. Líbilo se mi krásné prostředí Miami a letní atmosféra, ale kvalitu filmu hodnotím na sotva 40%, dvě hvězdy. ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Byla by to celkem fajn akční komedie, nebýt Kevina Harta, jelikož ten chlap je tady ve své klasické formě a to se opravdu nedá vydržet. Na druhou stranu Ice Cube je v roli drsného policajta celkem fajn a párkrát jsem se při jejich vzájemné konfrontaci zasmál. Každopádně je to o chlup zábavnější než tragický první díl, ale nové Mizery od toho nečekejte, jelikož těm to nesahá ani po kotníky. Moje hodnocení 40%. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Je to dosť slabé. Rovnaký typ humoru ako jednotka (Kevin Hart je kokotko - až viditelne príliš sa ním snaží byť a Ice Cube tentokrát prekvapivo nehrá žiadneho nabijača, skôr naopak opakovane dostáva na frak od rôznych postáv), ale toto absolútne nefungovalo. Hlavne gagy strašne slabé, príbeh odveci, vlastne si teraz uvedomujem, že za film som sa ani raz nesmial... a to je na komédiu, ktorá to priam sľubuje, veľmi slabé. Jednu hvizedu za Oliviu Munn, ktorá bola vo filme fakt sexy na jej vek. Ken Jeong bol neviditeľný. Pozeral som na dva krát, lebo pri prvom pozeraní som pri filme zaspal asi polhodinu pred koncom (pretože napätie filmu sú 2 volty vybitej baterky keď ju olížem). Ak by som nebol v živote optimista, dám i odpad. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Primitívna zmeska hlúpych a zbytočných gagov, či PC GTA akcie,kde pozorný divák musí rozpoznať absenciu zdravého rozumu a úsudku pri vôbec počiatočnej myšlienke natočiť túto grotesku. Tím Inception by mal prácu na Storymu, aby mu vnukli myšlienku inej sebarealizácie. Možno neúspešne. Dvojica tupých a nehrajúcich niggas pri bielych riťkách, s nulovým dejom a klasickou dramaturgiou hodnou akurát tak leštenia amerického diváka. Nemožnosť z tohto snímku snáď sála a trpánosť kde len pozrieš posiela tento film na filmové dno. (videné 21.1.2019, JOJ Archív) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Keď príde James do Benovho bytu požiadať ho, aby s ním išiel do Miami, na stene sa dá všimnúť plagát hry "Gears of War 3". (Laslo)
  • O názve „Ride 2gether“ sa veľmi uvažovalo, ale rozhodli sa zostať pri pôvodnom názve. (Zeker)
  • Chyba ve filmu: Když se Ben (Kevin Hart) pokouší na party dostat do pokoje Antonia, tak na záchodě se mu záhadně změní během mžiku šerpa. (Matysek__k)

Související novinky

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (více)

Tyrese Gibson pojede sólo

Tyrese Gibson pojede sólo

03.02.2015

Hláškař Roman Pierce z Rychle a zběsile 2 má kupu fanoušků. Není tedy divu, že na tom chce jeho představitel Tyrese Gibson postavit hereckou kariéru. Gibson se objevil třeba v Transformers nebo… (více)

Reklama

Reklama