Reklama

Reklama

Poldův švagr

  • USA Ride Along 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ben Barber (Kevin Hart) má čerstvý diplom z policejní akademie a vyhlídku na šťastný život po boku krásné Angely. Její brácha James Payton (Ice Cube) z toho není ani trochu nadšený, ale když už se mu nepodařilo sestře svatbu rozmluvit, rozhodne se z Bena udělat pořádného chlapa. Respektive se o to aspoň pokusit. Jako elitního detektiva atlantské policie Jamese nadřízení vyšlou do Miami, aby přímo u zdroje zatípnul dopravu drog do země. Jeho cílem je údajný narkobaron Antonio Pope (Benjamin Bratt). Právě tuhle akci zvolí James jako školu života pro svého budoucího švagra. Kdyby jen tušil, co všechno bude muset kvůli tomuhle rozhodnutí skousnout, určitě by si to rozmyslel. Nejenže musí řešit nepřetržitou sérii většinou strašlivých průšvihů, ale navíc má co dělat, aby jeho sestra neovdověla dřív, než se vůbec stačí provdat. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (98)

bigmatko 

všechny recenze uživatele

tak toto je naozaj zbytocny pokus o komediu a rovnako zbytocny pokus o herecke výkony. Jediné čo má v tomto filme zmysel sú pekne auta a sem tam pekné ženy. samotný príbeh je priam primitívny ako aj jednotlivé scény a vtipu sa dockáte velmi velmi zriedka ak vôbec. Ani som nevedel že to je pokračovanie nejakého filmu ale po tejto skúsenosti ani nebudem pátrat po prvej casti. nejakym zvlastnym sposobom mi to pripomenulo dávno zabudnutý serial VIP s pamelou anderson, rovnako jednoduché, rovnako málo zábavné ale hlavne ze sa tam premávajú na drahých autách a ukazujú prirodzené Floridske prednosti. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele

No prostě jízda, asi o něco lepší jak ta první z roku 2014. Ano, těchto rádoby krimi/komedy filmů to máme mnoho ale krom Bad Boys jsem se zatím u žádné tolik nezasmál. Jeong je král stupidního humoru a společně s Kevinem Hartem jsou sehrané duo. Příběh je ceklem klasický a není zde nic zajímavého. Film stejně jako jeho první díl můžu doporučit. 70% ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart i Ice Cube jsou samostatně zábavní lidé, ale tady pokračují ve špatnosti přepálené crazy comedie. Jediné štěstí je, že je místy tak špatná, až je vtipná. Bohužel koukat na Hartovu do extrému vygradovanou postavu je otrava. O to hůře, že právě Ben je hlavní katalyzátor humoru a ostatní mu jen přihrávají. Jako rychlovka po sobotním obědě se to dá zvládnout, tím spíše že se občas zasmějete a pokud usnete, tak o moc nepřijdete. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart opäť vo svojej obľúbenej polohe vrieskajúceho, otravného trpaslíka strpčuje život svojmu švagrovi Ice Cube-ovi. Scenár je vylúhovaný Policajt z Beverly Hills obohatený o buddy element, no keďže jeho úlohou je len dostať svoju hlavnú hviezdu do situácii v ktorých môže pišťať a hystericky prehrávať, tak je vlastne úplne postačujúci. Plusové body za chrumkavú Oliviu Munn, s odznakom jej to sekne. 5-/10 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pokračování policejního soužití švagrů se veze na zcela stejné rovině jako předchozí film, takže snahu o nějaké zvednutí laťky bohužel nelze očekávat. O zhoršení se však také nejedná. To co bylo minule je v plné míře i teď. Spousta hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací zaručující dobrou zábavu a napětí tedy ani zde není vynechána. Na oddych, odpočinek a pobavení snímek plně postačí. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Film mal premiéru takmer presne 2 roky po prvej časti – Ride Along (2014). Kým tá mala premiéru 17. januára 2014, pokračovanie odštartovalo svoju púť v kinách 15. januára 2016. (beso74)
  • Chyba ve filmu: Když se Ben (Kevin Hart) pokouší na party dostat do pokoje Antonia, tak na záchodě se mu záhadně změní během mžiku šerpa. (Matysek__k)
  • Plagát k tomuto filmu imituje plagát videohry "South Park: The Fractured But Whole" z roku 2017. (Zeker)

Související novinky

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (více)

Tyrese Gibson pojede sólo

Tyrese Gibson pojede sólo

03.02.2015

Hláškař Roman Pierce z Rychle a zběsile 2 má kupu fanoušků. Není tedy divu, že na tom chce jeho představitel Tyrese Gibson postavit hereckou kariéru. Gibson se objevil třeba v Transformers nebo… (více)

Reklama

Reklama