Reklama

Reklama

V hrané adaptaci animované klasiky Kráska a zvíře společnosti Disney, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec, velkolepým způsobem ožívají příběh a postavy, které diváci znají a zbožňují. Kráska a zvíře popisuje pozoruhodný příběh Krásky, bystré, krásné a nezávislé mladé dívky, kterou ve svém zámku uvězní děsivé zvíře. Navzdory strachu se spřátelí se zakletým zámeckým služebnictvem a uvědomí si, že se pod obludným zvířecím zevnějškem ukrývá vlídná duše skutečného prince. (Falcon)

(více)

Videa (15)

Trailer 4

Recenze (674)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pohádky mám ráda. Ale tohle asi pohádka nebyla. Už od začátku jsme měla spíše otázky k ději, k tomu, co se dělo, než abych si film užívala. Film mě bohužel vůbec nezasáhl, písně mě nechaly nepolíbené (a to mám muzikály snad raději než pohádky), občas byly zdlouhavé, což ostatně byl celý film. Vůbec to neutíkalo, v polovině jsem to musela stopnout, abych se na chvíli prošla internet a odpočinula si od toho. Film prostě vůbec nefungoval. Jak se v něm vůbec řešil čas? Koukala jsem na to s chlapem a to z toho byl otrávenější než já. Samé připomínky k tomu a tamtomu a přitom je dost nenáročným divákem. SPOILER Například Gastonův pád... ta byla tak o ničem, že ho klidně mohli nechat zakopnout a mělo by to stejný efekt. Pro mě dost nepovedené. Slabší 2*. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Bonjour! Bonjour! Bonjour! Bounjour! Disney se opět rozhodl natočit hraný film dle jejich úspěšného disneyovského animáku. A povedlo se natočit neuvěřitelně skvělý nádherný film který je natočen zcela neuvěřitelně. Jde spíše opravdu o hraný remake známého animáku avšak je to natočeno neuvěřitelně geniálně s neuvěřitelně krásnými písněmi a geniální práci za kamerou i před ní. Krásná pastva pro oči a práce krásná a poctivá. Dlouho jsem nebyl tak nadšen z vizuální podoby a celá scéna s písní We Are Guest je neuvěřitelná. Už od scény Bonjour jsem si říkal, že jsem něco tak nádherného dlouho neviděl a vydrželo mi to do konce. Krásná práce Disney! ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

"Mami, můžu zamluvit lístky na Krásku a zvíře, prosíííííím" "No dobře, venku má být hnusně, půjdem do kina". Nějak mě minula informace, že je to muzikál. Sotva to začalo, zděsila jsem se. No to nevydržím! Představa 130 minutové stopáže plné zpívání mě upřímně vyděsila. A téměř okamžitě mi vytanula v mysli slova písně skupiny Fugess "killing me softly with his song". Jako správný tvrďák jsem neutekla a připravila jsem se na utrpení. Nicméně jsem byla velice příjemně překvapená. Miláček Ewan, charismatický herec, kterého mám spojeného s charakterním Bardem, mě rozsekal svou rolí nadutého, tupého, arogantního, sebestředného a zlého Gastona, ctitele krásné Belly. Nakonec to množství písní nebylo tak strašné. Musím ocenit ten obrovský kus práce, nádherných melodií, které mi připomněly staré, animované disneyovky. V příběhu se mi nezdálo nic extra přehnaného snad jen to množství Afroameričanů, kteří mi prostě v pohádkách budou vadit vždy. Chtěla bych vyzdvihnout opravdu výborné zpracování a i ta stopáž se nakonec dala vydržet, na rozdíl od kecalistů, jenž měli neodkladnou potřebu všechno komentovat a seděli hned vedle mě. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Na Krásku a zvíře jsem jít chtěla. Už kvůli Emmě. Jenže nějakým nedopatřením jsem se ocitla v kině na filmu s dabingem. A tím pádem pro mě byl film z poloviny zabitý. Netuším, jak by to bylo v originálu, ale většinu písniček jsem v české verzi snášela dost těžce. Jinak k filmu žádné větší výtky nemám. Tvůrci se dost drželi předlohy, herecky je to obsazené skvěle a efekty taky hodně dobré. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $160miliónovTržby USA $497,782,049Tržby Celosvetovo $1,221,782,049Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Od Disney skôr gýčoví prešľap, od polovice som sa skôr nudil, nemalo to patričné čaro čo som očakával, animák z 1991 je vo všetkých ohľadoch skvostný a táto jeho kópia proste nefunguje akoby mala. Réžia rutinná, muzikálnosť tak na pol plynu strhne, je pekné že to má dosť luxusné obsadenie ale nie je to na nič, keď jediná postava, ktorá tu má poriadne miesto je tá záporná - Gaston stvárnená Lukom Evansom, drobunká Emma Watson sa mi proste do úlohy krásky Belly nehodila a zas tam museli napchať černoškov !!?? Do kelu aký význam to tam malo asi len pre komerčný efekt pre viac rias, ešte že tam nedali aj nejakých aziatov, takže skôr sklamanie. A zaráža ma tým pádom ten veľký komerčný úspech, lebo predošlé hrané filmy od Disney ako Popoluška a Zloriana boli ďaleko čarovnejšie /videl v kine: 60%/ ()

Galerie (392)

Zajímavosti (39)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 504,5 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 1266,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Lví král láme rekordy

Lví král láme rekordy

22.07.2019

Studio Disney má za sebou pohádkový víkend. Nejdřív se Avengers: Endgame vyhouplo před Avatara a stalo se tak oficiálně nejvýdělečnějším filmem všech dob, následně šéf Marvelu Kevin Feige oznámil… (více)

Mulan nabírá obsazení

Mulan nabírá obsazení

16.04.2018

Asi vám neuniklo, že jde do kin jedna hraná disneyovka za druhou. V posledních letech se slavil úspěch s Popelkou, Knihou džunglí nebo Kráskou a zvířetem a příští rok dostaneme Dumba, Aladina a Lvího… (více)

Reklama

Reklama