Reklama

Reklama

V hrané adaptaci animované klasiky Kráska a zvíře společnosti Disney, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec, velkolepým způsobem ožívají příběh a postavy, které diváci znají a zbožňují. Kráska a zvíře popisuje pozoruhodný příběh Krásky, bystré, krásné a nezávislé mladé dívky, kterou ve svém zámku uvězní děsivé zvíře. Navzdory strachu se spřátelí se zakletým zámeckým služebnictvem a uvědomí si, že se pod obludným zvířecím zevnějškem ukrývá vlídná duše skutečného prince. (Falcon)

(více)

Diskuze

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Martin29

Když to produkuje homosexuální Amerika, tím spíš je to důvod, proč na to nejít. ;) Hlavně že Obama zabil tolik lidí a u něj je to úplně v pořádku, poněvadž je to nositel Nobelovy ceny míru.

na příspěvěk reagoval Esgalnor

Martin29

Martin29 (hodnocení, recenze)

O další důvod na to jít, když to komančom vadí hlavněže to kolik Putin už zabil lidí je úplně v pořádku. 

na příspěvěk reagoval Dragovit

hygienik

hygienik (hodnocení, recenze)

mm13

Dúfal som v Pauhofovú, ale aj Bartošová sa celkom hodí k EW + Noga a Martin Madej, zaujímavé

na příspěvěk reagoval mm13

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Honzeek95

To někomu nedošlo, že LeFou, kterej tam zpívá o tom, jak je Gaston krásnej a úžasnej, je asi trochu gay? I v tom animáku to bylo úplně jasné, tady to bude, odhaduji, jen v nějaké krátké nezajímavé scéně, kterou většina lidí ani nezaregistruje. Asi z toho nemuseli dělat takovou událost, ale nejít na film jen kvůli tomuhle je vyloženě kravina. Vlastně vůbec tohle řešit a psát o tom, je vážně trapnost.

 

Jo a nezdá se mi, že by se tahle problematika týkala jen Amíků.

na příspěvěk reagoval Larrysbride

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

Janega

a já pořád doufám v Malou mořskou vílu, Lvího krále a Legendu o mulan ale i Pocahontas a Hercules by nebyli vůbec špatní 

Janega

Janega (hodnocení, recenze)

vito_corle

Niekde som čítal, že aj Cruela. Inak medzi natočené Disney rozprávky patrí aj Vládkyňa zla, čo je hraný remake Šípkovej ruženky (1959). V podstate jej úspech to tak naštartoval.

na příspěvěk reagoval vito_corle

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

jaké pohádky od Disney se ještě plánují je popelka, Kniha džunglí a obě dvě jak popelka tak i Mauglí jsou skvělé filmy a teď Kráska a zvíře a co ještě doufám, že malá mořská víla, Legenda o Mulan a Lví král 

na příspěvěk reagoval Janega

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

BlairW

No to by byla paráda! Hlavně sály s titulkovanou verzí by nebyly tak narvané (protože já prostě nápor diváků očekávám)

BlairW

BlairW (hodnocení, recenze)

V kinech bude jak verze dabovaná, tak s titulky, je to psané na oficiálních stránkách Falconu.

na příspěvěk reagoval Esgalnor

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Zlajdaa

Na 99 % ne, jde o pohádku. Taky bych byl rád, ale počítám s dabingem. Každopádně Disney si dabing vždycky velmi přísně hlídá a vždycky je dost kvalitní, takže nemám obavy.

na příspěvěk reagoval TomiBery

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Lví král láme rekordy

Lví král láme rekordy

22.07.2019

Studio Disney má za sebou pohádkový víkend. Nejdřív se Avengers: Endgame vyhouplo před Avatara a stalo se tak oficiálně nejvýdělečnějším filmem všech dob, následně šéf Marvelu Kevin Feige oznámil… (více)

Mulan nabírá obsazení

Mulan nabírá obsazení

16.04.2018

Asi vám neuniklo, že jde do kin jedna hraná disneyovka za druhou. V posledních letech se slavil úspěch s Popelkou, Knihou džunglí nebo Kráskou a zvířetem a příští rok dostaneme Dumba, Aladina a Lvího… (více)

Reklama

Reklama