Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katrin Petersenová, která si odpykává trest za krádeže aut, navštěvuje při povolené vycházce dceru Sarah v dětském domově. Náhle se tam objeví dva muži, kteří Sarah tak vyděsí, že Katrin uprchne i s dcerou v ukradeném voze. Na dálnici dojde k honičce a srážce, ale Katrin utíká dál v Semirově voze, do kterého stačila po havárii přesednout. Pak hledá i s dcerou úkryt u své známé, narkomanky Marii Seelingové. Tam jsou ale brzy vypátrány. Podaří se jim sice uprchnout, Mariu ale jeden z pronásledovatelů zastřelí. Semir pachatele sleduje, jednoho se podaří dopadnout, druhý uniká. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|79%| (KRKAVČÍ MATKA – 3.epizoda 13.série) Epizoda je celkově dobrá, ale oproti ostatním jsem určitý pokles zaznamenal. Případ není špatný, příběh matky co má zločinou minulost také ne, ale není to pojato nějak záživně a v tom je menší problém. Akce je obyčejná, ale zase dobře natočená. Úvod je slušný, občas nějaké ty naháněčky po svých, ke konci si Semir kopne na stadionu do míče, takže se aspon člověk tomu zasměje. Finále je menší přestřelka a pranice. Takže slušná epizoda, jen to mohlo být víc záživnější abych dal ten plný počet. Hudbu skládal Kay Skerra. Obyčejná, ničím výrazná, ušla, no. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jízda v policejním autě přes půlku Německa? Jo, proč ne. Ukrást policejní vůz v reálu, tak máte co vysvětlovat. Policejní vůz totiž není jen obyčejné auto. Tento díl je jen samá honička. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Ke konci epizody narazí Semir Gerkhan (Erdogan Atalay) autem ve velké rychlosti do jiného auta, ale při nárazu se neaktivuje airbag. (noelcoward73)

Reklama

Reklama