Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chuck, Connerty a Sackerová se musí spoléhat na svého nového informátora, který jim má v Boydově firmě zajistit odposlech. Axe zatím hledá nápady na investici, která by mu rychle vynesla dost peněz. Wendy znovu objeví svou vášeň pro bývalé zaměstnání prostřednictvím starého kolegy. A Lařino nové podnikání začíná mít neblahý dopad na její manželství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostřední část dvojky sice není úplně nuda, ale žádné terno a převraty se nekonají. Když dochází obou hlavním protagonistům střelivo, tak se příběh stočí na velký obchod s názvem Nigérie. Proč ne, na konci to mělo zajímavou pointu. Daleko zajímavější ale bude sledovat pomalý vývoj manželských problémů i druhe hvězdné dvojice - Axelrodových. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A po slabší epizodě přišlo znovu zlepšení, opět se vesele plánovalo a intrikovalo, do děje se vrátila atmosféra, příběh měl spád a Damian Lewis mohl zase jednou ukázat, že ty chladnokrevné zmetky umí. Uznávám, nebylo to na čistých pět hvězdiček, ale po předchozím dílu to bylo vítané zlepšení. 5*- ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama