Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (3)

Miliardy (2016) 

v polovině série opětovně ten nejlepší showtime standard...pochybuju,že umí udělat špatný kousek...80% ()

Série 6 (2022) (S06) 

trochu sem se bál, jak Billions dopadnou po odchodu Damiana Lewise, ale podobně jako u Homeland nedošlo k výraznějšímu kvalitativnímu propadu a pořád je to velmi slušná zábava. Je to sice stále dokola o nahánění se kočky s myší s čím dál tím otravnějším Chuckem Rhoadesem, ale díky tomu že Cory Stoll narozdíl od Lewsiova Axe nepůsobí jako gauner, má celá série zase trochu jiný náboj. Tak jako tak bych celou tuhle story ohlášenou sedmou řadou uzavřel...70% ()

Série 7 (2023) (S07) 

Po slabších sériích se Billions vrátily tam kde je mám rád a je to zase slušná jízda, která v úplném závěru nabídne i slušnou dávku nostalgie. Návrat Axe seriálu jen prospěl a i když je to zmetek (ale kdo tady neni) tak mu prostě nejde nefandit…80% ()

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama