Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2018), 15 h 13 min (Minutáž: 27–43 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving, Hemky Madera, Peter Feeney, Damien Garvey, Indiana Evans (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaným pokračováním kultovní hororové série, kterou odstartoval film Lesní duch. Bruce Campbell se vrací v roli Ashe, doplňovače zboží, stárnoucího proutníka a lovce příšer, který má místo ruky motorovou pilu. Posledních třicet let se mu úspěšně dařilo vyhýbat se zodpovědnosti, dospělosti i hrůzám ze světa zla. Když se však rozšíří smrtící epidemie a lidstvu hrozí zánik, Ash je konečně donucen čelit démonům - svým vnitřním i těm skutečným. Jak se ale ukáže, osud rozhodně nemá v plánu propustit tohoto nevšedního hrdinu ze svých "ďábelských" spárů. Vedle Bruce Campbella se v seriálu představí i Lucy Lawlessová jako tajemná Ruby, která věří, že za propuknutím nákazy stojí Ash; Ray Santiago v roli přistěhovalce Pabla Simona Bolivara, idealisty, z něhož se stane Ashův věrný parťák; Dana DeLorenzová coby Kelly Maxwellová, náladová divoška, která se snaží utéct před svou minulostí; a Jill Marie Jonesová jako Amanda Fisherová, zneuznaná policistka státu Michigan, která se rozhodne vypátrat darebného Ashe a dokázat, že je zodpovědný za strašlivou vraždu jejího partnera. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (357)

sullafelix 

všechny recenze uživatele

... na skodu veci ..projekt posobi hororovo snad ani tak na 10 % ale zostava pozeratelny a putavy po celu dobu s vymimkou finalnej casti kde z nepochopitelnych dovodov tvorcovia absolutne nezvladli a prekomplikovali zaver do priemernej konsenzualnej absurdity medzi silami zla a dobra , takze v konecnom dosledku tym vyslo cele kreativne usilie navnivoc a anomalie v preudofinale v zmysle pravidiel nastavenych v doterajsom deji posobia amatersky , nelogicky, naivne a produkcne nekompetentne ... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zatímco letošní rok s horory se jeví jako nejslabší, hororové seriály jedou na plný plyn.¨ Skvěle se povedl AHS:Hotel, Scream Queens, ucházející byl i Scream a teď to bude válet Ash vs Evil Dead, který svým pilotem zasáhl úplně každého. Zatímco Remake Evil Deadu se nesl ve velmi brutálním, syrovém a špinavém směru, který byl bohužél strhán kritiky, že neobsahuje humor..Já jsem však rád, že seriál i remake se každý nese v jiném stylu a oba dva jsou perfektní. Hateři se doufám klepají momentálně na čelo, pač kdo by 2x chtěl koukat na to samé viď? Bruce Campbell je zde ve vynikající formě a ve svých 57 letech nemá problém opíchat svůdnou kočku na hajzlu, hláškovat jak mladistvý a kosit démony v trátolišti krve. Takhle ultra brutální a vtipnou šlehu horor žánr akutně potřeboval jako sůl. Chválím i masky démonů a s oživlou panenkou bych si dal klidně i sólovku. Snad si i ostatní díly udrží obdobnou vysokou laťku, zatím nadměrná spokojenost a blížící se orgasmus.( Zajímavé, že najednou nikomu nevadí Slow Motion .. Pche sheep) Story 7/10, Atmosféra 9/10, Gore 10/10, Vizuál 8/10, Akce 9/10, Napětí 8/10,Humor 10/10 Zábavnost 10/10. 90% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ash je zpátky a i když se snaží jak může, místy to není vůbec groovy, ale kreč jako démon.Všechny tři původní filmy samozřejmě dobře znám a podle mě je nejlepší jednička, která je prostě nejhororovější, postupný přidávání humoru mi u dvojky už kazilo dojem a Armáda temnot je vyloženě šílená bejkárna.Pokračování po třiceti letech zatím v pilotu fungovalo v hororový části, ale ta komediální mě zase už tolik nebrala, Ash procedí sem tam skvělou hlášku, ale místy mi to přišlo zbytečně křečovitý a našroubovaný.Pokud Raimi čekal 30 let na pokračování tak přemýšlím, proč nezvolil nějaký zajímavý nápad návratu zla, třeba o tom jak Ash ukryl knihu a někdo jí našel např. při stavbě domu a zlo si pomalu pro Ashe přišlo, ale udělat z něj zkouřenýho debila, co si za to může sám mi nepřijde jako ta nejlepší trefa do černýho.Efekty ujdou, krve je dost a CGI krev mi nevadí, ta scéna v karavanu jak tam přišpendlí toho správce do skřínky a upálí mu hlavu mě rozbila asi na dvacet minut.Uvidíme jak to celý pude dál a jak moc mě bude srát ten otravnej imigrant.Zatím to našlápnuto má, ale dílů bude ještě 9 a to se teprve může Ashovi všechno posrat pod rukama, teda Samovi.70%.DRUHÝ DÍL: Pořádný sešup dolů, natahovaná stopáž, pár vtipů a akce úplně o ničem.Druhej díl mě vůbec nebavil a pokud u 30. minutové epizody sledujete neustále čas, jelikož máte pocit jakoby po pár minutách uběhly hodiny, tak je něco špatně, doufám, že se to zvedne teda, ale co taky chcete od takového idiota, jakým je režisér Michael J. Bassett.50%. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Ash sa vracia v celej svojej paráde a popri ručnej motorovke a brokovnici má so sebou plný mech nekorektných hlášok, ktoré sú perlou celého projektu. Epizódkovosť novému Evil Dead sedí jak riť na šerbel a nádych odlschoolu spolu s hektolitrami krvi ponúkajú skvelú dynamiku, tempo a hlavne zábavu, bez ktorej by to skrátka nebolo to pravé. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Nehorázné, velká pocta trilogii. Bruce Campbell jako by nezestárnul. Dokonalý mix hororu a komedie. Mega povedená první série, Ash rozdával kopance jako za mlada! Tak nám začala druhá série a je to stejný Béčkoidní úlet jako první:) Vyvrcholení a konec druhé série byla neskutečná B jízda se vším všudy. Třetí sérka byla opět neskutečný nášup a ten konec ala Mad Max, už se těším na další sérii :) ()

Galerie (440)

Zajímavosti (14)

  • Ash (Bruce Campbell) používá k tahání svého pojízdného bytu automobil Oldsmobile Delta 1973. (TheDon)
  • Druhá séria bola schválená už tri dni pred odvysielaním pilotného dielu. (Da_reba)

Související novinky

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Sam Raimi a třetí světová válka

Sam Raimi a třetí světová válka

02.03.2016

Režisér kultovní "trilogie Evil Dead" momentálně tráví čas u návratu svého krvavého dítka, seriálu Ash vs Evil Dead. Fanoušci za něj Sama Raimiho opět milují a pomalu mu odpouštějí třetího Spider… (více)

Sam Raimi chystá remake Proroka

Sam Raimi chystá remake Proroka

26.01.2016

Režisér hned dvou slavných trilogií (s Ashem a se Spider-Manem) si už tři roky hledá svůj další filmový projekt. A teď to vypadá, že ho konečně našel. Sam Raimi jedná se studiem Sony o remakeu… (více)

Reklama

Reklama