Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co se z knihy začne uvolňovat více zla, se Ash, Pablo a Kelly vydají do domu Pablova strýce, kde chtějí najít odpovědi na své otázky. Mezitím Amanda a Ruby zjistí, že mají něco společného. (Cinemax)

Recenze (10)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash, Pablo a Kelly sa vyberú do domu Pablovho strýka, ktorý je šamanom a dúfajú, že im pomôže získať odpoveď, ako vdaka knihe mŕtvych poraziť zlo. Policajtku Fischerovú zachráni neznáma, ktorá sa prestaví ako dcéra rodičov, ktorým patrila chata, kde pred 30 rokmi Ash Williams poprvýkrát prebudil zlo. Navyše jej ukáže, že stále má Ashovu ruku. Asha šaman zdroguje aby našiel odpovede a Kelly po príchode na miesto začne ovládať démon, zatiaľ sa jej to však darí tajiť. Doteraz najslabšia epizóda, Ashove stavy do seriálu nezapadli, Jacksonville a dve pivá boli trápne, veľká škoda. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Prvá séria pozostáva z desiatich častí. V poradí štvrtá epizóda sa volá "Brujo" (Brujo). Pablo navrhne, aby navštívili jeho strýka, ktorý je šaman a mohol by im pomôcť nájsť spôsob ako poraziť rozmáhajúce sa zlo. Ten Asha omámi halucinogénnymi drogami, ktoré mu majú dať odpoveď na jeho otázky. Kelly posadne démon Eligos. Agentku Fisherovú, uväznenú v kníhkupectve Books from Beyond, zachráni dcéra rodičov, ktorí boli majiteľmi chaty, kde to všetko pred tridsiatimi rokmi začalo. Spoja svoje sily, aby dostihli Asha Williamsa. **** ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl sice není zrovna vrchol série,ale!...Special quest star...Panenka z pilotu :)))) ,,Ahoj, Ashi... panenka se bude dívat, jak umíráš´´, etc.;-) Tu fakt žeru. Měli ji dáti rovnou spin off. Určitě by ho sama utáhla, neb vraždících jošťomilých panenek (geniálně zvrhlé to zprznění dětských naivních her/představ, haha) není nikdy, dost. A Ashova ruka? No, 30 let prý byla v klídku a nedávno se začala cukat, hahaha! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama