Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ash, který je sužován Pablovou ztrátou, je pevně odhodlaný přivést jej zpět! Ruby i Kelly se k němu přidají ve snaze mladému Ashovi zabránit, aby se dostal k Necronomiconu. Vytvoří však takový motýlí efekt, že tomu nikdo nedokáže uvěřit. (Cinemax)

Recenze (9)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne najlepšia časť druhej série. Aj keď som bol na vážkach, lebo návrat ku koreňom a vykrádanie pôvodných filmov je prvok, ktorý ma v tomto seriály už troška omrzel, uznávam, že to bola neskutočná zábava pre fanúšikov Evil Dead. Či už samotná chata alebo Henrietta ktorá tu dostala väčší priestor ako v samotnom filme, rozhodne ma to bavilo viac ako epizódy v rodnom meste Asha. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asha trápi, že Pablo pri súboji s Baalom umrel a tak sa rozhodne, že sa s pomocou Ruby a Kelly vráti v čase do chaty a zabráni svojmu mladému ja čítať z knihy mŕtvych. Vyzerá to však tak, že minulosť ľahké zvrátiť nebude. Dobrý záver série zo skvelou hudbou, maskami a návratom Evil dead k svojmu začiatku. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S parádní vzpomínkou na původní film se tvůrci vytasili. Sezóně změna prostředí velice prospěla a seriál se vrátil do těch správných kolejí, které po sobě zanechala první řada. Tentokrát jsem se opravdu bavil a na konci jsem nemohl věřit, že už uběhlo třicet minut. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí. V poradí deviata epizóda sa volá "Zasa doma" (Home Again). Počas rituálu na vypudenie Baala zahynul Pablo. Ash sa s tým nedokáže zmieriť. Verí, že ho dokáže vrátiť späť do života. Navrhne Kelly a Ruby, aby sa vrátili v čase do minulosti, do chaty v horách. Tam chce zabrániť svojmu mladšiemu ja čítať z Necronomiconu a vyvolať temné sily zla. Tým pádom by zamedzil všetkým hrôzam, ktoré sa doposiaľ stali, vrátane Pablovej smrti. ***** ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol druhé série. Absolutní fan servis, který sympaticky odkazuje a těží z původní trilogie (podobně jako závěrečné epizody první řady). Společně s následujícím dílem se jedná o velice povedenou finální dvojepizodu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama