Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ash, který je sužován Pablovou ztrátou, je pevně odhodlaný přivést jej zpět! Ruby i Kelly se k němu přidají ve snaze mladému Ashovi zabránit, aby se dostal k Necronomiconu. Vytvoří však takový motýlí efekt, že tomu nikdo nedokáže uvěřit. (Cinemax)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí. V poradí deviata epizóda sa volá "Zasa doma" (Home Again). Počas rituálu na vypudenie Baala zahynul Pablo. Ash sa s tým nedokáže zmieriť. Verí, že ho dokáže vrátiť späť do života. Navrhne Kelly a Ruby, aby sa vrátili v čase do minulosti, do chaty v horách. Tam chce zabrániť svojmu mladšiemu ja čítať z Necronomiconu a vyvolať temné sily zla. Tým pádom by zamedzil všetkým hrôzam, ktoré sa doposiaľ stali, vrátane Pablovej smrti. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S parádní vzpomínkou na původní film se tvůrci vytasili. Sezóně změna prostředí velice prospěla a seriál se vrátil do těch správných kolejí, které po sobě zanechala první řada. Tentokrát jsem se opravdu bavil a na konci jsem nemohl věřit, že už uběhlo třicet minut. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol druhé série. Absolutní fan servis, který sympaticky odkazuje a těží z původní trilogie (podobně jako závěrečné epizody první řady). Společně s následujícím dílem se jedná o velice povedenou finální dvojepizodu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asha trápi, že Pablo pri súboji s Baalom umrel a tak sa rozhodne, že sa s pomocou Ruby a Kelly vráti v čase do chaty a zabráni svojmu mladému ja čítať z knihy mŕtvych. Vyzerá to však tak, že minulosť ľahké zvrátiť nebude. Dobrý záver série zo skvelou hudbou, maskami a návratom Evil dead k svojmu začiatku. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne najlepšia časť druhej série. Aj keď som bol na vážkach, lebo návrat ku koreňom a vykrádanie pôvodných filmov je prvok, ktorý ma v tomto seriály už troška omrzel, uznávam, že to bola neskutočná zábava pre fanúšikov Evil Dead. Či už samotná chata alebo Henrietta ktorá tu dostala väčší priestor ako v samotnom filme, rozhodne ma to bavilo viac ako epizódy v rodnom meste Asha. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama