Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (285)

PaRi

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jeden kameňák, stačili mi ukázky, takže nepůjdu ani na tento - pro mne ztráta času a nechci vidět skvělého tvůrce F. A. Brabce jak se brodí ve sr...... . A proč se takhle snížil? Inu Pražský výběr měl kdysi písničku, kde se zpívalo: Prachy, prachy nečekají, jen po nich sáhneš a už tě mají... Je to lidský ale doufám, že u F. A. Brabce to už takto nebude vždycky. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Já jsem prezident !! Já můžu všechno.." Experimentátor Brabec, oč lepší kameraman o to zoufalejší režisér, zjevně rovněž už zcela zezemanovatěl.. Směje se sám sobě, protože jinak bych potřeboval spíš jingle z Riskuj "tu-du-dum-tum".. Nevím, zda mě víc irituje posun od zoufalého pásma vyšeptaných fórů ke stvrzování odsouzení hodných nešvarů tuzemské společnosti s rasismem, sexismem a xenofobií na čele, či jakási snaha o uměleckou formu, která však ještě více obnažuje naprostou zhovadilost Bystroňova scénáře.. A třeba při Brabcovu odkazování se k bijákům z jiných vesmírů se mi už draly slzy do očí.. Nic tak odpudivého a nevtipného jsem snad ještě neviděl !! Zlatej vole Troška !! ()

Reklama

Merkin odpad!

všechny recenze uživatele

Na dobrých kaneňácích se dal postavit pevný základ prvního a možná i druhého dílu. Ale vtip a důvtip nejsou nevyčerpatelné a s tím, jak se bortil humor a ztrácela se jakás takás úroveň, sesouval se celý štáb do údolí trapnosti a bezduchosti. Něco tak laciného a zcela nekorektního jsem už dlouho neviděla. Z toho už se ven nedostanou! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|60%| Shlédnuto v kině. Původní trilogii mám moc rád. Prostě taková bláznivá Troškovina. Ta trilogie je složená ze skvělých vtipů. Nechápu proč to má tolik odpůrců, no, nevadí. Čtvrtý díl už nebyl veden Troškou, tak jsem byl zklamán, na průměr a slabé 3 hvězdy jsem to teda nakonec dal. Tenhle pátý díl není o moc lepší jak čtvrtý, možná je víc normálnější. Čtvrtý byl špatný v tom, že měl ohrané a zkopírované vtipy. Zato, tento Vánoční Kamenák si na nic nehrál, ikdyž vtipy moc nefungovali, ale zasmál jsem se o něco více. Herecká sestava je furt dobrá, ikdyž to není už ono. Další díly bych už radši vynechal. Ale na zabití a odreagování večera to nebylo úplně nejhorší. Lepší průměr. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 5" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá, obzvlásť keď sa to opakuje už piaty krát. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť. Mne ten jeho štýl príde desne buranský. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 5" je odpad! ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Po závěrečných titulcích se ještě objeví jedna scéna. (ČSFD)
  • Ve filmu zazní věta: „Tak tomu dávám rok, maximálně dva.“ Podobná hláška zazněla v českém filmu Pelíšky (1999): „Dávám Bolševikovi rok, maximálně dva roky.“ (SONY_)

Reklama

Reklama