Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolf Kröger, pracovník ostrahy, by pro svou rodinu udělal všechno. Koupil nový dům a těžce se zadlužil, banka nyní vymáhá peníze zpět. Kröger se rozhodne okrást svého zaměstnavatele - s kolegou Riedelem přepadnou transportní vůz s penězi, které patří jeho podniku. Jeden z mužů ostrahy je přitom smrtelně zraněn a ke všemu peněz není dost, převážely se pouze malé bankovky. Kröger v zoufalství plánuje další přepadení, netuší, že Riedel byl mezitím identifikován a že ho Tom a Semir sledují. Najdou ho ale zastřeleného, zbraň leží vedle něj, ale brzy je jasné, že to nebyla sebevražda. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten záporák byl takovej zoufalec, že se mu prostě nedalo fandit, spíš si člověk na konci říká "tak už to zmáčkni". I když je to alespoň změna oproti stereotypním, strašně zlým, všeho schopným záporákům (ať už jde o bankéře nebo majitele servisu), kteří se v téhle fázi seriálu už jen v každém díle opakují, jen je hrají různí herci... Tenhle seriál už svého vrcholu dávno dosáhl a od té doby jen klesá. Nicméně pořád se na to dá koukat, když uvážíme, jaký nesmysl se z toho stal později (někdy po příchodu Bena... IMHO nejhorší parťák) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začiatok novej série je naozaj príjemný, ideme totiž po človeku ktorý si vydláždil cestu do pekla. Záver dokonca chvíľku naznačoval, že sa ani nedočkáme záverečnej autohoničky. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama