Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 9 (2005) (série)


Vysoké napětí (S09E09)

(epizoda)

Obsahy(1)

Na dálnici havaruje auto s dvěma muži. Jeden uprchne a na místě zůstane jeho umírající spolujezdec. Ten ještě před tím, než zemře, stačí Tomovi, který zasahuje na místě nehody, sdělit zdánlivě nesmyslné jméno a číslo. Krátce nato Toma unesou dva ozbrojení muži z chaty u lesního jezera, kam odjel se Semirem na dovolenou. Semir se zoufale snaží najít Toma, ale nejdřív musí rozluštit záhadný kód. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejpovedenějších dílů. Vysněná dovolená a poklidný rybaření se pro Semira a Toma změní v noční můru. Toma unesou, Semir málem chcípne a zasloužený volno je v tahu. To si vyžaduje odplatu! Souhra a chemie ústřední dvojice opět dokonalá. Nebudu se hanbit, když střelím plnej počet.95% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Králik a náš nekebabový Turek plánujú dovolenku, ale ešte pred tým sa udeje nehoda a Králikovi jeden hošan tesne pred smrťou povie tajné info a tak mafoši idú po ňom. Musím uznať, že teraz to fakt malo grády a trebárs taká stredná autohonička alebo súboj 1 by 1 vo vile boli naozaj skvelé, i záver s lietadlom fajn. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama