Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir prožívá těžké období. Jeho parťák Jan odešel a on si nechce zvykat na nikoho nového a rozhodne se, že od policie odejde. Ještě před odchodem ale chce vyřešit svůj poslední případ. Vyděrač oznámí, že dal bombu do auta expresní dodávkové služby. Andrea se marně snaží varovat řidičku mobilem. Semir se pokusí zastavit auto na dálnici, ale to mu vybuchne před očima a řidička při výbuchu zahyne. Vyděrač požaduje 2 miliony euro v diamantech, jinak nechá vybuchnout další bomby. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle návrat se spolu se startem do 9 série vydařil. Semir má opět po boku toho jediného a pravého (jak by řekla jedna tv reklama) parťáka. Jenom škoda, že Steinkeho druhý angažmá moc dlouho nevydrželo.70% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem si nezjišťoval, z jakého důvodu se René Steinke vrátil, je ale třeba říci, že Kobru to neuvěřitelně nakoplo nejen v mých očích a další dvě série s ním byly hodně povedené. Pak ale přišel ten nejhorší zlom. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím jediný dlouhodobý návrat některé z postav, která předtím odešla ze seriálu. Návrat samotného Toma je tu tak v podstatě hlavním tématem. Přišlo mi tak, že případ jako takový je spíše vedlejší, a jako klíčové bylo vyřešit to, jestli Semir zůstane u dálniční policie, a jestli se Tom vrátí. Hodně efektní byla bouračka na úvod, i díky tomu, že oběť se k tomu dostala jen vlastně "omylem" což v Kobře nebývá zvykem. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do seriálu se vrací Semirův starý parťák Tom Kranich a na centrále dálniční policie je to jako návrat ztraceného syna.... a holky říkaly, že ze všech parťáků to byl ten nejlepší :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • V čase 35:55, když Semir (Erdogan Atalay) a Tom (René Steinke) otevírají filmový kotouč v kině, kde má být bomba, je jako název filmu uveden „Comeback“, což je i název epizody, kde se děj odehrává. (Pan_R)

Reklama

Reklama