Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jan Richtr jede za bílého dne po dálničním staveništi, najednou uslyší náraz a na kapotě jeho auta leží mrtvý člověk. Muž byl hlavní inženýr na stavbě dálnice a Jan ho před nehodou vůbec nezahlédl, má pocit, že spadl z nebe. Vyšetřováním podivné nehody je pověřen Semir. Ten musí, aby dokázal nevinu svého přítele, rozplést komplikovaný případ machinací kolem prodeje stavebních pozemků a stavby dálnice. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je 7. série, jak si ji pamatuji. Je to dost bídný díl. Vystavěli ho přesně podle stereotypní kobrácké šablony, akce je průměrná a záporáci mizerní. Proč musí být sakra i obyčejní podnikatelé ve stavebnictví ostřílenými mafiány?! Vždyť je to směšný! V Německu je každý buď mafián nebo zkorumpovaný polda... Příběh se osobně dotýká Jana Richtera, který je vyšetřován ze zabití a suspendován, ale mě osobně to vždycky nechávalo chladným. Bez ohledu na to, zda ho mám nebo nemám rád, ta postava je v seriálu teprve krátkou dobu, ještě jsem se s ní jako divák nesžil. Navíc kromě "Křtu ohněm" zatím jen dělal křoví Semirovi, který je v této fázi seriálu tou hlavní superstar (už to není rovnocenné partnerství jako s Tomem nebo Andrém). Takže je pro mě těžké Janovy trable nějak prožívat. Emoce to ve mně prostě nevyvolává. A nepomáhá tomu ani fakt, že Christian Oliver opravdu není moc dobrý herec. S těmi svými smutnými a frustrovanými výrazy vypadá jako puberťák, kterému máma zakázala jít na školní diskotéku. Navíc někdy v polovině epizody jako by všichni zapomněli, že se případ Jana osobně dotýká, a jede to v kolejích běžného případu. Nesmím ještě zapomenout na jednu věc, která mě v pozdějších sériích Kobry irituje - nesnáším nadužívání slow motion a v tomto dílu je ho požehnaně. Proč sakra musí zpomalovat i cestu ke dveřím kanceláře šéfové a jejich otevírání? Jako vím proč, jde jim o dramatický efekt, ale je to neskutečně blbé a otravné. Pro mě tento díl rozhodně nebyl zábavou. Když napíšu, že nejvíc se mi líbil moment, kdy Bonrath skládal figurku z Kinder vajíčka, tak to o něčem svědčí... ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda u ktorej si pamätám begining ale ending vôbec, ale aspoň o to lepšie to bolo, avšak * dole za nie až tak podarené vystavania následkov okolo Janovej nehody. Záverečná autonaháňačka bola tiež slabšia. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama