Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom je šťastně zamilovaný a uvažuje o svatbě s Elenou. Situace se radikálně změní, když se objeví gangster Leon, kterého všichni považovali za mrtvého. Ten se chce Tomovi pomstít a umístí do jeho auta bombu... (TV Nova)

Recenze (6)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl toho, co já nazývám starou dobrou (klasickou) Kobrou 11. A je to opravdu rozloučení par excellence. Dramatický a napínavý příběh, skvělý záporák, výborná akce, pořádné emoce, Scheureggerova smutná verze znělky...prostě super. Proto nebudu vůbec kritický a mávnu rukou nad tím, jak mohl Leon přežít tu explozi z minulého dílu a proč měl ve svém autě schovanou mrtvolu. Asi pro sichr, kdyby náhodou někdy musel fejkovat smrt :-) Ten chlap myslel na všechno. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná část první spolupráce Semira a Toma. Díl navazuje na předchozí, což v Kobře není příliš běžné, a je skoro zázrak, že se tvůrcům podařilo udržet konstantní příběh napříč více díly. Akce je v tomto díle požehnaně, honička střídá honičku, a podaří se i záchvěv nejistoty nad finálním osudem Toma. Leon ve své touze po pomstě jde tvrdě za svým, a nebere si žádné servítky, na což ve finále Tom dost doplatí, a tyto skutky jsou tak důvodem jeho odchodu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • V této epizodě zazní několik skladeb. Konkrétně se jedná o skladby „Crossroad“ a „Smoke And Ashes“ od Tracy Chapman, „La luce buona delle stelle“ od Eros Ramazzotti, „Requiem: Dies irae“ od Wolfganga Amadeuse Mozarta, „Weird“ od Hanson, „Desire“ od U2, „Unchained Melody“ od Righteous Brothers, „Hear You Me“ od Jimmy Eat World, „The Dream Within“ od Elliota Goldenthala a „It's Probably Me“ od Stinga. (Frantisek.Fu)

Reklama

Reklama