Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Tom se seznámí s krásnou řidičkou, které se porouchalo auto a čeká na dálničním odpočívadle na příjezd automechanika. Krátce poté je žena zavražděna. Podezření padne na automechanika, ale ten vinu popírá. Toma a Semira trápí výčitky, že mohli vraždě zabránit, a ze všech sil se snaží dostat vraha, který mezitím zabil další ženu. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý díl s kvalitním příběhem. Epizodě s klasickým sériovým vrahem bych se nebránil, ale tento zamotaný případ mě také dost bavil. Dalo by se uvažovat i o slabších 5 hvězdičkách, kdyby zase nebylo tak okaté, kdo se na konci ukáže jako skutečný pachatel. Opět byla uplatněna zásada "nejznámější ksicht v epizodě = vrah". ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitní epizoda, pátá a šestá série mě hodně baví. Zajímavou postavou je ona krásná blondýna, první zavražděná. Karina Kraushaarová byla známá ze seriálu "Ahoj, Robbie!" Když v roce 2015 zemřela, měly německé noviny o čem psát. Její životní příběh byl totiž smutný - zneužití v dětství, prášky a alkohol, dva roky před smrtí vážila pouhých 48 kilogramů... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama