Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna Engelhardtová se zamilovala a její kolegové z toho mají upřímnou radost. Jediný, kdo žárlí, je Herzberger. Phillip, Annin vyvolený, ji chce překvapit romantickou nabídkou k sňatku v Paříži. Cestou do města jsou však přepadeni a Phillip je zabit Anninou zbraní. Kde je Anna? Nikdo z jejích kolegů nevěří, že by byla do vraždy nějak zapletena. Herzberger má o svou nadřízenou upřímný strach a obává se nejhoršího. Komisař Schulte naopak věří v Anninu vinu, a proto odvolává Semira s Tomem z vyšetřování. Oni toho nedbají a začnou pátrat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamätná epizóda ktorá je vtipná, záporák je tentokrát psychoš s kundú a naháňačka v polke či záverečná kde sa použije prvotný dopravný prostriedok v počte kusov 2, tak to je iná švanda. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající epizoda. Je to napínavé a neskutečně zábavné. Příběh není dvakrát originální, ale to vůbec nevadí. Raoul W. Heimrich v řadách 4-6 režíroval díly s tou nejlepší akcí. Skvělá je honička v prostředku epizody, v níž Semir a Tom v malém autě prchají historickým centrem města před policisty. Je to vlastně "Štvanice" z příští sezóny v malém měřítku (tu mimochodem dělal stejný režisér). Kvalitní je i závěrečná honička s koňmi po dálnici. Je to přepálená akce, ale zábavná a kvalitně natočená. Fajn je i záporák, klasický krásně přehrávající psychopat staré Kobry. ()

Reklama

Reklama