Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolačky Aysim a Tina se vracejí k ránu z třídního večírku. Zastaví jim Steeg, známý Tinina bratra, slíbí jim, že je odveze domů, ale cestou se je pokusí znásilnit. Tina ho přemůže, děvčata se zmocní jeho auta, a protože obě mají neshody s rodiči, rozhodnou se, že utečou z domova. Když cestou zastaví, najdou v autě dva kufry a pistoli. Jeden je plný peněz a v druhém je kokain. Děvčata si všechno nechají a jedou do Belgie k moři. Hledá je celá německá policie, ale taky Steeg, zabiják a kurýr drogového mafiána. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojice puberťaček se zmocní auta plné drog, peněz a pistole a chystá se na cestu k moři :))) Pronásleduje je blbec, kterému to ve skutečnosti nepatří, ale chce to zpět... Docela dobré a ten závěr u moře byl super... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to tak špatné, jak by se z hodnocení na CSFD mohlo zdát. Je to trochu netradičně vystavěná epizoda, jedná se vlastně o road movie dvou holek v telecích letech, které mají v patách nejen Kobru, ale i zabijáka. Odklonění od klasické kobrácké formule je možná důvodem pro její nízké hodnocení. Mně osobně to nevadí, já jsem naopak rád, když seriál nejede podle jedné šablony. Akce ujde a navíc tu Kobra 11 zavítá k moři. Největším problémem epizody jsou paradoxně titulní postavy - Tina a Aysim. Nemůžu říct, že by mi byly dvakrát sympatické. To ten mafiánský poskok, co po nich šel a neustále nadával na svého šéfa "Dědka", mě bavil mnohem víc. 4 hvězdičky. Legendární díl to není, ale vyložený průšvih také ne. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mojich najobľúbenejších častí 5 série, jednak tu máme dosť ksichtovo zaujímavého záporáka a jednak tu máme sexi tureckú slečnu. Je to viac road movie než klasická kobra ale nevadí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama