Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obchodník se starožitnostmi Samuel Breuberg je ve svém obchůdku přepaden. Pachatelé měli jasný cíl - tiskařské předlohy dolarových bankovek. Breuberg se vedle legálního obchodu zabýval i kšeftováním s tímto artiklem. Když se obchodník snaží utéct ve svém voze, ztrácí náhle ve velké rychlosti kontrolu nad řízením a havaruje. Tom a Semir zjišťují, že byl Breuberg již v minulosti trestně stíhán pro falšování bankovek. Než se vyšetřování pořádně rozběhne, podaří se gangsterům unést transportní vozidlo i s oběma šoféry. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podarený diel, síce nemá tak výrazného záporáka a ani nedôjde k väčšej prestrelke vzhľadom tomu, že ide o bandu zlodejov ale inak celkom pohodka a chúďa Andrea, už druhé auto stratila kvôli Semírovi. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozporuplný díl. Akce slušná, interakce mezi Tomem a Semirem super a některé momenty výborné, ale na druhou stranu je tu nudný děj, neexistující záporák (brýlatý šéf bandy je nevýrazný a prakticky neviditelný) a nezajímavé vedlejší postavy. Člověk by čekal, že to bude větší bomba, když se na scénáři podílel sám Erdogan Atalay. Ale on si tam možná jen připsal tu muchlovačku s Andreou :-) Nedá se říci, že by to byl špatný díl, ale je to neustálé přeskakování mezi zábavností a neskutečnou nudou. Takže za 3. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama