Reklama

Reklama

Twisted Sister: Come Out and Play

(hudební videoklip)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ak máte nejaký, pre vás nevyriešiteľný, problém, zájdite na opustené vrakovisko, kde vás privítajú členovia skupiny Twisted Sister, ktorí vás týchto problémov zaručene zbavia. Vhodne zladené videoklipy s prostredím starého vrakoviska umocňuje rockovú atmosféru. Tešiť sa môžeme aj na Alice Coopera, či saxofonistu Clarence Clemonsa.

Zoznam skladieb: 1. Come Out and Play - intro
2. We're Not Gonna Take It - videoklip
3. Leader of the Pack - videoklip
4. I Wanna Rock - videoklip
5. Be Chrool to Your Scuel - videoklip
6. You Want What We Got - outro. (Lukoh)

(více)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americkej glam rock heavy metalovej hudobnej skupine Twisted Sister vyšiel deviateho novembra roku 1985 pod značkou vydavateľsta Atlantic Records štvrtý radový štúdiový album. Nesie názov "Come Out and Play". V roku 1986 bol vyprodukovaný ako bonus ku tomuto albumu tridsať minútový videofilm "Twisted Sister: Come Out and Play", ktorý režíroval Marty Callner. Obsahuje štyri oficiálne videoklipy ("We´re Not Gonna Take It", "Leader of the Pack", "I Wanna Rock", "Be Chrool to Your Scuel"), ktoré sú navzájom prepojené dejovou linkou, v ktorej členovia kapely radia počas noci na opustenom vrakovisku rôznym svojim fanúšikom ako zvládnuť krízové situácie. Je to vtipné a je z toho cítiť nostalgický filmový a hudobný feeling osemdesiatych rokov minulého storočia. ***** ()

erl 

všechny recenze uživatele

Kultovní hudební film o šílené bandě Twisted Sister kde pomáhají teenagerům řešit jejich problémy , prohání se na harlejích , pobíhají mezi Zombie a terorizují učitele. Come Out and Play jsem smažil ve videou nonstop od svých pěti a nadobro my vygumoval mozek:) Doporučuji všem milovníkům Rock n Rollu a Alice Coopera který se zde také vyskytuje. Takže I Wanna Rock!! ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Hele, koukal jsem na to jen kvůli cameu Toma Saviniho. A nečekaně jsem se dočkal i zombíků z jeho dílny, při čemž mu asistovali takové maskérské legendy jako Howard Berger a Everett Burrell. Jako, osmdesátkovej metal byl absolutně crazy. Bavil jsem se. ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

30 minútová smršť videoklipov, ktoré kapela do roku 1986 nahrala, obohatených o pasáže medzi videoklipmi, ktoré vás zaručene pobavia. Hlavne posledá Deeho hláška. :) ()

Reklama

Reklama