Reklama

Reklama

Nevlastní dcera

  • USA Stepdaughter (více)

Obsahy(1)

Jill se znovu vdala a snaží se vyjít s nevlastní dospívající dcerou Casey, zatímco se stará i o vlastní dítě - dceru Lydii. Tajemná Casey, která má zálibu v černém oblečení a tmavém make-upu, se od začátku snaží otce s Jill rozeštvat. Dokonce i ve chvíli, kdy Jill za záhadných okolností zemře matka. Když si Jill poskládá dohromady všechny střípky kolem matčiny smrti, dojde jí, že Casey nejspíš rozehrála nebezpečnou hru. Mezi oběma ženami se tak rozpoutá boj o vliv, přičemž Lydiin život visí na vlásku. (HBO Europe)

(více)

Recenze (13)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hrozná tuposť, ktorá nespĺňa parametre ani televízneho béčka. Ale za Emmanuelle a spomienky na Dva a pol chlapa dáme jednu hviezdu. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Film na úrovni nevlastní šestnáctileté dcery, která je zralá do blázince. Hned za ní by se tam měla vydat celá parta, která dala dohromady tenhle snímek. 15% ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Plus leda tak za stále neuvěřitelně nádhernou Emmanuelle Vaugier. *SPOILER* A druhé plus za scénu s "Naomi" v márnici, to bylo tak neskutečně debilňoučký :D A navíc na hlavu, jak se zřízenec pak vůbec nedivil, co tam dělá Jill a že si tam hraje na malýho chemika :D :D Achjo... ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Á, koukám, že mám nejvyšší hodnocení. I přesto, že je to typický Kanadský thriller, který u nás vysílá především Prima Love, se trochu vymyká. Poslední minuty film dost zvedly. Aneb, na světě je hodně takto narušených lidí, ale bohužel za to nemůžou. 75 %. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý příspěvek kanálu HBO pro příznivce thrillerů a kriminálek. Příběh od začátku směřuje k jednoznačnému konci a tím pádem film postrádá jakékoliv napětí. Stylizovaní středoškoláci, černá a bílá, stejně jako ve všech podobných filmech nevalné úrovně. Herecké výkony raději nekomentovat, hlavně představitelky Jill, snad mladá Niki Kossová něco hrála, ale to většinou v záporných rolích bývá. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama