Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na stanici se ozývá hlášení: hromadná nehoda na dálnici. V karambolu uvízlo i několik vozů cirkusu manželů Kaminských. V jednom z nich seděla jejich malá dcera Laura. Nyní však jakoby se do země propadla. Po děvčátku není ani stopy a André se Semirem mají nový případ. Rekonstrukce nehody nevnese do zmizení světlo a ani výpovědi zaměstnanců cirkusu policii příliš nepomůžou. Teprve anonymní telefonát dává komisařům tip na žhavou stopu. Podezřelým číslo jedna se stává provazochodec Sylvester, který byl v minulosti již několikrát vyšetřován pro zneužívání nezletilých. Dříve než jej však policie zatkne, podaří se mu uprchnout. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl sice průměr, ale ten konec i rozuzlení stálo za to... Jen jsem nepochopil kam se poděl ten pes co přinesl tu botu..?! Ta Madame Stella byla fakt mrcha, ale to se dalo očekávat už na začátku.... :))) ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím u třetí série rozdávám pětihvězdičková hodnocení jak na běžícím pásu, ale jinak to prostě nejde. Tento díl si je zase zaslouží. Je to totiž jedna z mála epizod, u které se nebojím říct, že má chytře napsaný příběh. Každý jeho prvek do sebe přesně zapadá a děj se díky Madame Stelle (mimochodem výrazná záporačka) zajímavě vyvíjí. Navíc tu máme vynikající akci, ta závěrečná je dokonce ikonická. Prostě super. P.S. Trend výborných písniček pokračuje i v tomto dílu, cirkusáci na začátku v autě poslouchají Who'll Stop the Rain od Creedence Clearwater Revival. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama