Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manžel doktorky Kellerové se po vážném úrazu vrací domů z nemocnice. Lýdie Kellerová (Kateřina Brožová) si není zcela jistá, jak se ke všemu postavit. Nepomáhá jí ani to, že její otec (Ladislav Frej) je zásadně proti, aby se k manželovi vrátila. Vedení nemocnice se ujímá staronový ředitel (Oldřich Navrátil) a od začátku má plné ruce práce. Primářka Kellerová řeší případ učitelky, staré panny, která se stala obětí sňatkového podvodníka. A do toho všeho dál bojuje s intrikami svých podřízených. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice zdařilý díl, první část je taková roztahaná, ale druhá je zaměřená na děj kolem nevěsty Bydžovské a je to velice zajímavé. Suchánek tu ukazuje, že není jen komediální herec, jen si myslím, že slovo Piča ve 20.hod.není vhodné. Příběhu, v 1 díle, škodil děj kolem Kellerové a děj z nemocnice, ale i to se ve výsledku dá přežít a všichni tady odvedli profesionální práci. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bydžovská a Suchánek strčili celej ansábl tohoto výrazně podprůměrného seriálu do tý největší kapsy na světě a zachránili ho před odpadem. Barrandov fikaně rozdělil díl na dvý. Ten hlavní případ nebyl tolik hlavní. Důležitý byl čas pro paní barrandoidní Soukupovou - Brožovou a aby toho nebylo málo, tak tam tvůrci šoupli barrandovského teploida Cibulku. Aneb ''nejlépe obsazený český seriál posledních dvaceti let'' HAHA ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama