Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmový režisér Walter Darman má všechny důvody ke spokojenosti. Dobře se oženil, má přiměřený respekt kolegů i podřízených a žije spokojeným rodinným životem na vysoké noze. I když jsou jeho filmy pro běžné publikum příliš umělecké. Jednoho dne Walter do drobné role narychlo obsadí krásnou, ale sobeckou a netalentovanou modelku Sherry Stewartovou. Když se ukáže, že dívka není schopna říct své tři věty přesvědčivě, udělá Walter to, co by na jeho místě udělal každý: jednoduše Sherry vymění za schopnější herečku. V té chvíli si však podepsal krutý rozsudek. Sherry se cítí dotčena a myslí si, že Walter ji chtěl jen ponížit. Rozhodne se, že se režisérovi za každou cenu pomstí, přičemž nasadí veškerý svůj um a půvab... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Na Haasovy filmy z USA jsem byl zvědav, nakonec jsem viděl jen tenhle jeden. Přišlo mi to utahané, z hlediska psychologie lehce načrtnuté a až srandovní, příběh na pár vět je roztahován a postavy činí rozhodnutí, která divák odhadne. Závěr nebyl špatný, ale celý snímek byl tak studený, že ve mně nevyvolal příliš emocí. Takže jako jediný dobrý nápad na tomhle filmu se mi jeví Tomáš Töpfer :-) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Přečkal jsem to bez úhony a nebýt to dílem Haasovím ( v pravdě autorským ), 2* by musely stačit. Film svou snahou evokuje filmy A. Hitchcocka nebo jsem minimálně na něj při sledování filmu myslel nejvícekrát, zvláště ale svým urputným scénářem jeho filmů nedosahuje ani náhodou. Motivace postav jsou chabé, některé dialogy skoro směšné. Oproti tomu je závěrečná scéna ( zvláště v kontrastu s tou první ) pěkně un-happy, celkový výraz to ale povyšuje jen pramálo. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Príbeh z námetom s filmového prostredia, je vykonštruovaní ako väčšina podobne ladených dejových prešmyčiek, kde ide o náhly zvrat pre určitú "malú" nezrovnalosť... ale aspoň je zasadení do prostredia, kde to nepôsobí nejak moc zašle. Chýba tu trošku viac tej vyhrotenosti pri napätí a bolo by to o kus lepšie, takto to len zapadne medzi priemer. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nebyl bych tak přísný jako Bebáček, ale možná že jen málo utírám prach. Škoda, že jsme přišli vinou dabingu o Haasovu angličtinu. Hlavní chyba Jiné ženy je její celková akademičnost - postrádám skutečné emoce, spodní proudy, tedy to, co noir činí noirem. Tady jde jen o naplnění žánrové formule. Aspoň ta kamera byla pěkná a taky mě bavila Haasova schopnost sebeironie. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama