Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mel (Taissa Farmiga) a Dan (Ben Rosenfield) tvoria mladý pár, ktorý stojí na prahu dospelosti pred dôležitými životnými rozhodnutiami a s plánmi spoločnej budúcnosti. Ich šesťročný vzťah však bude musieť podstúpiť ešte jednu ťažkú skúšku po tom, čo sa jeden z nich dopustí nerozvážneho omylu. (sochoking)

Recenze (25)

novoten 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelně znázorněný postupný rozklad vztahu dvou lidí, kteří znají jeden druhého jako své boty, mají se rádi, mají značnou společnou historii, mají i nemalou snahu - a stejně se to kazí. A přestože oba představitelé dávají do svých rolí maximum a vážně jsem si přál, ať jsou Mel i Dan šťastní, ať už spolu nebo bez sebe, těch naschválů a špatných rozhodnutí je postupem času příliš. Nejeden čin od něj i od ní je totiž tak jedovatou ranou do vazu, až jsem si přál konec co nejdříve. Ale ne proto, abych věděl, jak to s nimi (ne)dopadne, ale abych mohl úlevně vydechnout. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já se po projekci musela v mysli vrátit zpátky do ....náctkových let, protože jinak to bylo občas na rvaní si vlasů: Nicméně jo ! Musím Hannah uznat, že se tam objevilo pár míst, které bych dnes vrátila zpátky, ale už to holt nejde. Nic vám neřeknu, ale taky jsem byla občas na rvaní si vlasů. Ona to totiž není žádná procházka růžovým sadem, to není jen o láskování, ale také jde o důležitá rozhodnutí, která určí směr dalšího žití na naší planetě a já to fakticky dnešním klukům a holkám vůbec nezávidím. ()

Reklama

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75% ... Romanticko-depresívna štúdia vzťahu po uplynutí šiestich rokov spolunažívania. O to viac to u mňa zarezonovalo, keďže mám rovnako dlhý vzťah. Takéto vzťahy sú ultimátnym testom toho, či je vám súdené byť spolu alebo nie. Po toľkých rokoch okrem pozitívnych vecí určite prídu aj stereotypy, hádky, problémy a iné. A to vôbec nevadí, lebo práve to preverí silu vášho vzťahu a keď sa cez to viete preniesť tak vzťah napreduje. Tento film poukazuje aj na možný problém vzťahu, ktorý začal v mladosti a pokračoval v dospelosti. Je človek, do ktorého ste sa zaľúbili v mladosti, tým človekom, s ktorým chcete stráviť aj zvyšok svojho života? Ja áno. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nepříliš funkční, dějově slabé (a to říkám přestože mi filmy s minimem děje nevadí), herecky dobré a občas mě zaujal nějaký citát. Ten film ale prakticky nemá žádnou myšlenku, možná mít neměl. Bylo to jen takový nakouknutí do života a pak zase zpět, někoho to možná potěší, ale mě to upřímně nenadchlo a ke konci jsem jen čekal, kdy se objeví titulky. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Celý život hovorím, že v nezávislákoch v tomto žánri o originalitu nejde, ale tu je vážne každá scéna celá dopredu odhadnuteľná, neni to obzvláštnené ničím, nemá to zapamätateľné dialógy, ani soundtrack, ani žiadnu konkrétnu scénu či moment. Chémia medzi protagonistami funguje, ale nebyť Taissa klasicky sladká, boli by obaja vlastne značne nesympatickí. Pri tej “znásilňovacej” scéne som už krútil očami, že či tam vážne museli dať každé žánrové klišé? A tá kamera to, hlavne zo začiatku, tiež dosť kazila. 3* za remeslo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Film neměl scénář, pro každou scénu vymysleli tvůrce pouze hrubý nástin děje. (hansel97)

Reklama

Reklama