Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor Karl navštěvuje sídlo rodiny Kau, místo, kde není vše tak dokonalé, jak se manželé snaží všechny přesvědčit. Zrovna se chystá svatba dcery za bohatého podnikatele, když jim inspektor řekne, že mladá žena spáchala sebevraždu a každý z nich je podezřelý. (Grimaldi)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Grimaldi odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem smutný. Čekal jsem hodně,ale něco tak špatného ne. Zas tak často se mi nestává aby mě film hodně nudil,natož komedie. Osobně mám rád čínský humor,takže v tom problém není. Ten je zakopán v absenci humoru celkově a jeho nahrazení trapností která nezná konce. Pomyslným hřebíkem do rakve pro mě je,že se jedná o adaptaci divadelní hry,jejíž filmová verze z roku 1954,u nás téměř nikým nespatřená,je až tak moc dobrá . Malé cameo Donnieho Yena ani tento film vykoupit v mých očích nedokázalo. ()

KNTRFKT odpad!

všechny recenze uživatele

To je takový ten životní přešlap, kdy jsem do teď stál nohama pevně na zemi, jenže potom jsem si omylem pustil špatnou verzi An inspector calls a ještě teď (půl hodiny po shlédnutí) se mi ježí vlasy, hodnota krevního tlaku lítá jak sinusoida a já se jen psychoticky klepu v agónii v rohu pokoje, doufajíc, že to na mně nezanechá trvalé následky. Něco tak odporně přehraného, kýčovitého, barvičkovitého a pekelně nevkusného jsem snad v životě neviděl, to bych radši shlídnul celou ságu Tisíc a jedna moč od začátku do konce a od konce do začátku, vychutnávajíc si krásu tureckých šachových partií zakončených Sebevražedným gambitem, nebo hru v socky, teda vlastně kostky. ()

Reklama

Galerie (53)

Reklama

Reklama