Reklama

Reklama

V zajetí ráje

(TV film)
  • USA Stranded in Paradise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tess je ctižádostivá mladá žena, která úspěšně vede oddělení lidských zdrojů u velké firmy. Vyrůstala jen s matkou, která jí vštěpovala, že nejdůležitější ze všeho je kariéra. Jednoho dne se Tess dozvídá, že její místo je zrušeno. Rychle se sbalí, aby stihla absolvovat dříve plánovanou služební cestu do Portorika, kde se koná významná konference personalistů z celého světa. Chce tam rozhodit sítě a najít si novou práci. Plánovaný týdenní pobyt v rajské přírodě se však zvrtne na sled nečekaných katastrof a vyvrcholí příchodem hurikánu, který na celém ostrově zruší obvyklý život, obchodní jednání i všechny konference. A právě tehdy Tess potká atraktivního cestovatele a dobrodruha Cartera McConnella, který jí ukáže novou životní perspektivu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

freddy 

všechny recenze uživatele

Ona dostane padáka, a tak letí do Portorika na konferenci s nadějí, že tam sežene novou práci. On je cestovatel, který pracuje pro charitativní organizaci, a jeho práce ho nyní zavádí do Portorika... Tuctová předvídatelná romantická komedie, která vlastně nic moc nenabízí, ale pokud od ní divák nic moc neočekává, je to vlastně celkem milá jednohubka na nudné víkendové odpoledne. Těch náhod a nehod je sice v tomto filmu podezřele mnoho, že si až divák říká, jestli to tvůrci opravdu myslí vážně, ale když se od toho oprostím, je zde vlastně fajn prostředí, fajn romantika, fajn děj. Celé to vlastně působí tak nějak mile. Ale to je tak vše. Neměl jsem ani pocit, že by to mezi hlavními hrdiny jiskřilo, což filmu na věrohodnosti nepřidalo. Stejně tak chování postav bylo občas z mého pohledu trochu zvláštní, ale nakonec je asi i lepší u toho nemyslet a jen se nechat unášet dějem. Žádná velká filmařina se zde nekoná, ale to jsem ani nečekal, takže dvě hvězdy jsou z mého pohledu optimálním hodnocením. ()

Reklama

Benoit 

všechny recenze uživatele

Jak už tady někdo zmínil, tak na pozadí nudného odpoledne nebo večera dostačující. Celé je to natočené tak nějak v jednom dechu a do poslední minuty je jasné, jak to všechno dopadne. Především mi přišel ten "romantický" závěr až moc neefektivní na oko. Jinak bych vyzdvihl hlášky typu "život začíná až za komfortní čárou" a podobně... A navíc se to všechno odehrává v nádherném prostředí, což filmu aspoň částečně dohání ztracené body. ()

majka25 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadá, že se celý vesmír spikl proti Tess, ale zároveň jí do cesty stále staví sympatického Cartera... příliš jako komedie mi to nepřišlo, dalo by se víc vytěžit z těch "příhod", nicméně romantika celkem ucházející. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama