Reklama

Reklama

VOD (1)

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (450)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Když už úkolovku, tak doporučuju raději toto. Nerve baví tak 3/4 hoďky, dokud to je taková pohodovka. Potom se to začne tvářit vážně a člověk už jen kroutí hlavou až do stupidního finále. Zábava pro teenagery jak dělaná, je tam snad všechno, co dnešní děcka hltají. Starší ročníky už to zřejmě moc neuspokojí. 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak cílovka mi byla jasná už z plakátu a stejně tak mi bylo jasný, že se do ní nevejdu. Ale i když mám k teenagerovi resp. teenagerce hodně daleko, docela jsem si to užíval. Mělo to to fajn vizuál, bavilo mě obsazení s Emmou Roberts, která je víc a víc k nakousnutí a líbilo se mi tempo, který je jednou z největších devíz, takže nedává příliš prostoru šťourání se v logice. Všechno bylo oukej, dokud nepřišel moralistickej závěr, kterej to skoro všechno zvojtil. To bylo pomalu na odebrání režisérsko-scénáristický průkazky. Škoda, ale i tak se jedná o docela slušnou práci. 60% ()

Reklama

leila22 

všechny recenze uživatele

Náhodou, pre mňa bol Nerve celkom slušným prekvapením. Dlhšie som sa rozhodovala, či tento film vôbec potrebujem vidieť v kine, s obavou, že dostanem typický americký plytký teenegersky film o ničom hrajúci sa na niečo. Žijeme v chorej dobe a bude to už len horšie, Nerve to celkom pekne vystihol. Mladí ľudia sú v ochotní urobiť hocičo, len aby boli uznávaní a aby sa páčili. Ale páčili komu? Niekomu na druhej strane siete, ktorý sa skrýva za vymysleným menom. Neuvedomujeme si silu internetu a jeho dôsledky. Oceňujem hudbu, vizuál a príjemné napätie, ktoré som si fakt užila. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Celkem by mě zajímalo, jestli ambice tvůrců byla jen v mezích popcornového bijáku, anebo se snažili alespoň o povrchní obžalobu online společnosti. Kdyby se o něco takového pokusil někdo s jasnější vizí a technickým umem, mohla by z toho být Hra pro 21. století. Takhle na mě Nerve působil jako film, který úplně neví, pro koho je. Neony jsou fajn, ale žádný Gaspar Noé se rozhodně nekoná, pouze lehce dotvářejí atmosféru vyhypované společnosti mladých lidí, která už neví co se životem a je nepřetržitě online s dokonalým přístupem k internetu a nekonečnou zásobou nabitých baterií. 6/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Je to prihlúple? Pane bože, len sa netvárme že nie :) Klamať sa človek môže v kadečom (napríklad že schudol), ale pri "Nerve"? Je to stupídna teen "podívaná", ale - kurva miestami to baví. A to už v dnešnej dobe bohužiaľ naozaj stačí. Divák nebude obohatený o nijaké múdra (čo vyslovene nie je nutné!), ale zastávať sa takéhoto filmu, že je snáď neviem akým "posolstvom", ktoré bude dostatočným odkazom pre prihlúplu "young" mládež, ktorá sa v mnohých prípadoch nevie spratať do kože - to snáď nie ;) Nerve stratou času nie je, je to skutočne "malebne" natočené, celkom dobrý, vhodne zasadený soundtrack taktiež spravil svoje, no a herecké obsadenie? Snáď si ani neviem predstaviť, že by v tom hral niekto iný. Takže, vypnúť mozgy, nerozmýšľať, nemyslieť, nepolemizovať. Ja osobne som s tým mal omnoho väčší problém ako som si pôvodne myslel. V určitých momentoch som sa skutočne pohrával s myšlienkou udelenia štyroch ☆. No tie tri budú v mojich očiach skrátka dostatočným vyobrazením reálnej kvality snímku. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (16)

  • Když Vee (Emma Roberts) vytáhne revolver před Ianem (Dave Franco), je vidět, že i když je natažený kohoutek, tak je domáčklá spoušť a tudíž ze zbraně nejde vystřelit. (moznazitra)

Reklama

Reklama