Reklama

Reklama

Stitchers

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2017), 21 h 52 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jeff Schechter

Hudba:

Kurt Farquhar

Hrají:

Emma Ishta, Kyle Harris, Ritesh Rajan, Salli Richardson-Whitfield, Allison Scagliotti, Damon Dayoub, Sola Bamis, Diane Farr, Félix Gómez, Caitlin McHugh (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Stitchers je americký science fiction seriál s kriminálním podtextem. Hlavní hrdinkou je Kirsten. Dívka, která je mladá, krásná, a která trpí vzácným onemocněním – temporální dysplasií. Tato nemoc ovlivňuje její emoce a rozeznání emocí u ostatních lidí. Díky tomuto si jí všimne tajná vládní agentura zabývající se vzpomínkami nedávno zemřelých lidí a Kirsten je pro spolupráci s nimi vynikající exemplář. (katherine7)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Uznávam, že v mnohom sa seriál nevyhne takým tým bežným seriálovým klišé, ale inak ho hodnotím veľmi pozitívne. Super postavy, sympatickí herci a celkom zaujímavá premisa. Samozrejme, je to len zase jedna procedurálka, ale s veľmi slušným obsadením a keď máte radi daný žáner, tak prečo sa babrať v tom, čo funguje? ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Nosná téma/nápad seriálu je so slabými obmenami vytiahnutá z Fringu, keď sa Olivia Dunham za asistencie doktora Watera Bishopa "napichovala" na svojho mŕtveho exkolegu - priateľa. Okolo tejto témy sa točia všetky jednotlivé časti a je to... hrúza. Všetky postavy sú trápne jak zrelý jebák medzi očami, scenár je primitívny, dialógy zbrklé a nevhodné, dej predvídateľný a vlastne všetkých by som tam najradšej zabil do hlavy. Teda až na Salli Richardson-Whitfield, ktorú som si dovolil mať moc moc rád a iba kvôli nej som totok dopozeral. Blé... ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

"Chtělo by to nějaké scifko. Úpíři a superpostavy už nefrčí jako vloni." řekli si v ABC Family. "Máme tu asi tak 250 scénářů se slušným námětem v šupleti. Ale na to by koukalo leda pár fanšmejkrů. Pojďme natočit něco, na co se chtěly dívat kluci i holky. Dáme tam modelku, pár nerdů, vztahové cukrbliky, cool hlášky, špetku sci-fi. Ale ne moc, na postprodukci nemáme rozpočet. Jeffík má teď čas. Ať ukáže, co v něm je a zkusí něco nastřelit. Zatím napsal jen tu sra*ku o relikviích, ale zase si neřekne moc prachů. Třeba ze sebe něco vykřeše!" A tak se stalo. Onu sci-fi složku zde plní stroj do kterého si občas vleze našlápnutá prudce inteligentní přidrzlá blondýna, která má poruchu schopnosti vnímat čas, takže si všechno pamatuje, jako by se to stalo teď. Což ji předurčuje být výbornou stitcherkou, jak se dozvíme. Herci o něco lepší, než v Big Bang Theory. Čili slabší střed (ale rozehrají se až tak od půlky sezóny). Představitelka hlavní hrdinky, která se jinak věnuje modelingu, hraje o fous lépe, než její herečtí kolegové. Postavy drmolí dialogy rychle, sází "cool hlášky" jednu za druhou, divák tak nemá moc čas rozmýšlet, jestli to je hovadina. S přihlédnutím zajímavosti námětu a jiné cílovce lehce nadhodnocuji. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Lidi já vám vůbec nerozumím. Co je na Serialzone hodnoceno dobře, tady lidi jako by smetli ze stolu. Stitchers mě už po třech dílech zaujal. Hlavní postava, ač nesympatická, je dobře napsaná a skvěle zahraná. Za ní stojí sympatický tým nerdů a šéfová, kterou si prostě musím spojovat s Heurékou. Má to spád a hlavně je to něco originálního. ()

maddy odpad!

všechny recenze uživatele

Snáď ten najotrasnejší seriálový pilot, ktorý som kedy videl. Dlho sa mi nestalo, aby ma seriál už po prvých desiatich minútach, tak neskutočne otravoval a nemohol som sa prehrýzť ani cez pilotnú epizódu. Ani neviem ako to slušne popísať, pretože tu je totiž zlé snáď všetko čo môže byť a nechápem ako to mohlo pred odvysielaním vôbec prejsť výberom a objednaním celej sezóny: otravná hlavná hrdinka, ktorá svojim správaním neskutočne irituje, otrasné herecký výkony, debilný scenár, ktorý postáv vkladá do úst tie najotrepanejšie repliky, pokus o priblblý humor, ohavné triky ... nie, nie a ešte raz nie, z tohto už nechcem v živote vidieť ani sekundu. Oproti Stitchers pôsobia aj tie teenagerské telenovely od CW ako hotový klenot. Neviem, či sa chcel niekto televíznej stanici ABC kruto pomstiť alebo to myslel vážne, no pokiaľ to je ten druhý prípad, tak toho kto to napísal a zrežíroval zavrieť čo najďalej od filmového priemyslu. Hanba súčasnej seriálovej tvorby a stelesnenie všetkého čo môže byť na americkej seriálovej tvorbe zlé. Ale tak čo čakať od seriálu, kde sa super-tajné hyper-moderné laboratórium nachádza pár metrov od čínskej kantíny, hlavná postava sa musí navliecť do latexu a ponoriť do vani, aby mohla čítať myšlienky z odumretého mozgu mŕtvoly (!!) a tak dopadnúť vraha. Kriste pane, čítal to vôbec niekto! Otravné do takej mieri, že až. Aspoň, že plagát ma ten seriál výborný, aj keď to je asi chabá záplata na tých útrpných 40 minút úvodnej epizódy . PILOT: 0* (0/10) ()

Galerie (208)

Reklama

Reklama