Reklama

Reklama

Recenze (6)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem vůbec nepobral. Tři týpci jedou v mrazu někam, do této jízdy sem tam retrospektiva, a za prvních čtyřicet minut jedna trošku zajímavá scéna. Pak zase jdou a jdou, kurník to byla tedy howadina na n tou. Za zmínku stojí jen hudební stránka věci a poslední čtvrthodina, ale to je moc málo. ()

paradoxman 

všechny recenze uživatele

Aspoň, že to nebylo dlouhé. Jinak tam bylo skoro všechno špatně. Až na to, že to byl western a starouš efektně střílel z luku. Proto nemůžu dát míň než dvě hvězdy. Příště prosím děj nerozfázovaný na zpomalený záběr STŘIH zabíjení STŘIH mumlavé vyprávění jednorukého bratra STŘIH zabíjení STŘIH detailní záběr na nemluvně STŘIH zabíjení, atd. ()

Reklama

desade odpad!

všechny recenze uživatele

Podobná "šupa", ako "Western religion" (pozri môj komentár), len o malinko vyšší level. Majú aj spoločné prvky - scénar a réžia jeden človek, obidvaja sa volajú O´Brien (toto bude asi starší brat). Budú asi z dobrej rodiny, len nevedia, kam majú vyhadzovať peniaze. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trošku mi tenhle konkrétní trend westernů začíná vadit. Já jsem tedy rád, že westerny dál vznikají, o tom žádná, ale poslední dobou je každý nový western ve stylu zpomaleného filmu, který je místy až nudný a bez děje. Pak je to krvavé a drsné, aby to mělo efekt, ale že bych z toho byl celkově nějak moc nadšený, to ne. Prostě klasické westerny jsou klasické westerny, tohle je pro mě celkem divné. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva na severe Ameriky, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v Rumunsku a na Karpatských vrchoch. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama