Reklama

Reklama

Pobřeží

(festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Martin a Tomaz, dva kluci na hraně dospělosti, jsou takřka nerozlučitelnými přáteli. Spolu vyrážejí i na společný pobyt do domu Martinova otce. Tam se po řadě událostí jejich vztah vzájemně prohlubuje a vzniká cosi nového, dosud ještě nepoznaného... Příběh čerpá z mladických zkušeností obou režisérů. (ash99)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Beira-Mar vypráví příběh dvou kamarádů, kteří tráví nějaký čas v domě otce jednoho z nich. V klidném, tichém prostředí u moře. Ve snímku se toho moc nenamluví, ale zato se toho spousta odehraje a řekne "mezi řádky." Mám ráda scény, které vychází z pravdivé myšlenky "pohled či objetí dokáže říct více než tisíc slov." Protože všechno to nevyřčené, to ticho či souznění dvou osob dokáže krásně vyjádřit to, na co se slova nezmohou. Hloubku našich citů nikdy nedokážeme vyjádřit pouhými slovy. A tam, u moře, se mezi těma dvěma něco takového odehrává už od počátku filmu. Příběh v podstatě nenabídne nic jiného, než jakési neustálé napětí a očekávání toho, co se mezi nimi nakonec stane. Snímek vůbec netlačí na pilu, nikam nepospíchá, nechává, aby se příběh jen tak lehce pohupoval na vlnách. Hlavní postavy zobrazuje jako dva rozumné, chytré kluky, kteří spolu sdílejí krásné přátelství. Chlapcům to spolu jde a jejich milostná scéna je "really hot." Vždycky obdivuju, s jakou lehkostí, přirozeností a beze studu dokáží herci, ať ještě mladiství, nebo již dospělí, erotické scény ve filmech s gay tématikou přednést. Každá taková scéna či film mě vždy dokonale přesvědčí o tom, že takové scény a filmy umí točit všichni, kromě nás... ()

Reklama

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Scény filmu boli točené chronologicky. (dwdb)
  • Film sa natáčal 30 dní. (dwdb)
  • Herec Maurício Barcellos bol objavený cez Facebook. (dwdb)

Reklama

Reklama