Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osm let plnila bez reptání Ellen Bradford (Mel Harris) své manželské a mateřské povinnosti. Když je ovšem manžel Eric (Barry Bostwick) propuštěn ze zaměstnání a ponechá rodinu napospas osudu, začne žena uvažovat nad návratem do zaměstnání. Ellen pracovala kdysi jako vlivná burzovní makléřka v jisté miamské firmě. Když byl ale v její kanceláři nalezen usmrcený kolega, rozhodla se výhodné postavení opustit. Nyní doufá, že již zapomněla na děsivý incident z minulosti a obnoví svou kariéru. Jenže časté přízraky jí připomínají, že to nebude tak jednoduché, jak se domnívala. Definitivní změna nastane však ve chvíli, když se seznámí s Deidre Bosnell (Sheila Kelley), talentovanou a ambiciózní mladou ženou, která se trápí kvůli svému zařazení "nízké" sekretářky... (Warlockee)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nedá to bohužel na víc než na podprůměrný krimi thriller s obehraným příběhem o ambiciózním vrahovi (v tomto případě vražedkyni) který to chce kariérně dotáhnout dál a tak likviduje své kolegy. Prvního nešťastnou náhodou, ostatní promyšlenými vraždami. Není na tom opravdu ani špetka originality nebo napětí, zkrátka jenom taková nevýrazná televizní rutina. U nás distribuoval Intersonic.30% ()

John80 

všechny recenze uživatele

Slušný Thriller o sekretarke ,ktorá dostane podvodom novú kolegyňu do práce na pozíciu burzovej maklerky a sama neznesie to,že robí pozíciu sekretárky a nie burzovej  maklerky po ktorej vždy tak túžila 3* ()

Reklama

Reklama